Ramen en deuren van ForRes.

Het raammateriaal van de toekomst - van Finstral.

Al 50 jaar lang behoort Finstral tot de meest innovatieve bedrijven in de Europese ramenbranche. Voor het nieuwe materiaal ForRes gebruiken wij onze jarenlange ervaring met het materiaal kunststof en combineren voor de productie gerecycleerde kunststof en rijstvliesjes, een agrarisch afvalproduct. Daaruit ontstaat een hoogwaardig materiaal, dat precies verwerkt kan worden en uiterst isolerend is – en er daarbij ook nog eens goed uitziet.
Aangename haptiek.
Aangename haptiek.
Hoe ForRes aanvoelt en hoe het eruitziet? Uniek. Want met zijn fijne, open poriën en zijn zeer aangename natuurlijke haptiek lijkt het op geen enkel ander materiaal. En omdat het in zes door en door gekleurde kleurtinten verkrijgbaar is, vindt u altijd precies de nuance die perfect bij uw huis past.
Robuust en altijd duurzaam.
Robuust en altijd duurzaam.
Waar ForRes uit bestaat? Uit een granulaat gemaakt van gerecycleerd PVC-afval en het agrarische afvalproduct rijstvliesjes. De exacte receptuur houden wij natuurlijk geheim, maar deze maakt het upcycling-materiaal extreem sterk en duurzaam, zeer isolerend en eenvoudig en precies te verwerken. En het beste is: Aan het einde van zijn leven kan ForRes weer 100% gerecycleerd worden. Omdat duurzaamheid ons na aan het hart ligt.
Altijd nauwkeurig: onze montage.
Altijd nauwkeurig: onze montage.
En wie zorgt voor een vlotte inbouw? Wij. Want bij Finstral worden alle monteurs regelmatig opgeleid en van een bij de inbouwsituatie passend bouwtechnisch aansluitdetail voorzien. Dat laat precies zien hoe de montage verlopen moet en welke montagematerialen gebruikt worden. Bovendien laten onze monteurs zich door het Institut für Fenstertechnik (ift) certificeren.
Hoe kunnen wij u verder helpen?

Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.

Neues Textdokument02
Vraag stellen.
Heeft u een vraag over onze producten? Wilt u graag informatiemateriaal ontvangen? Vertel ons wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op.
Schauraum_besuchen
Showroom bezoeken.
U wilt ramen en deuren een keer live ervaren? U wilt concreet plannen? Vind een Finstral studio bij u in de buurt.
Wij leven ramen.
Wij leven ramen.
Een film \ portret van het 50 jaar jubileum van Finstral.
De kunst van het combineren.
De kunst van het combineren.
50 jaar bedrijfsgeschiedenis aan een tafel. Een gesprek over de moed om te innoveren en de toekomst van het raam
Glas treft raam.
Glas treft raam.
Parijs komt naar Gochsheim. Fabrice Didier van Saint-Gobain bezoekt de Finstral-glasfabriek in Neder-Franken.