Händlerlinks

Ramen en deuren van ForRes.

Het raammateriaal van de toekomst - van Finstral.

Al 50 jaar lang behoort Finstral tot de meest innovatieve bedrijven in de Europese ramenbranche. Voor het nieuwe materiaal ForRes gebruiken wij onze jarenlange ervaring met het materiaal kunststof en combineren voor de productie gerecycleerde kunststof en rijstvliesjes, een agrarisch afvalproduct. Daaruit ontstaat een hoogwaardig materiaal, dat precies verwerkt kan worden en uiterst isolerend is – en er daarbij ook nog eens goed uitziet.
Aangename haptiek.

Aangename haptiek.

Hoe ForRes aanvoelt en hoe het eruitziet? Uniek. Want met zijn fijne, open poriën en zijn zeer aangename natuurlijke haptiek lijkt het op geen enkel ander materiaal. En omdat het in zes door en door gekleurde kleurtinten verkrijgbaar is, vindt u altijd precies de nuance die perfect bij uw huis past.
Robuust en altijd duurzaam.

Robuust en altijd duurzaam.

Waar ForRes uit bestaat? Uit een granulaat gemaakt van gerecycleerd PVC-afval en het agrarische afvalproduct rijstvliesjes. De exacte receptuur houden wij natuurlijk geheim, maar deze maakt het upcycling-materiaal extreem sterk en duurzaam, zeer isolerend en eenvoudig en precies te verwerken. En het beste is: Aan het einde van zijn leven kan ForRes weer 100% gerecycleerd worden. Omdat duurzaamheid ons na aan het hart ligt.
Altijd nauwkeurig: onze montage.

Altijd nauwkeurig: onze montage.

En wie zorgt voor een vlotte inbouw? Wij. Want bij Finstral worden alle monteurs regelmatig opgeleid en van een bij de inbouwsituatie passend bouwtechnisch aansluitdetail voorzien. Dat laat precies zien hoe de montage verlopen moet en welke montagematerialen gebruikt worden. Bovendien laten onze monteurs zich door het Institut für Fenstertechnik (ift) certificeren.

Plan uw ramen.

Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
Framing Light.
Framing Light.
Nadenken over helderheid en helder denken: wie bouwt, moet beide kunnen. Acht vragen aan architecten uit heel Europa.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Denken op lange termijn en spaarzaam omspringen met hulpbronnen maakt voor een familiebedrijf als Finstral deel uit van de bedrijfscultuur.
Heel veel glas.
Heel veel glas.
Nieuwbouw in Torremolinos: de lichtinval en het uitzicht doen binnen en buiten in elkaar overvloeien.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: