Händlerlinks

Het ramenassortiment van Finstral.

Mijn raam. Mijn wereld.

Wanneer is een raam perfect? Wanneer het bij de stijl van de architectuur past? Wanneer het duurzaam en zeer veilig is? Wanneer het de beste isolatiewaarden heeft? Wanneer het intuïtief bedienbaar is? Wanneer...? Voor ons is er maar één antwoord: Een raam is pas perfect, wanneer het de hoogste eisen wat betreft esthetiek en functie met elkaar verbindt. Zonder een compromis te hoeven sluiten.
Wanneer is een raam perfect? Wanneer het bij de stijl van de architectuur past? Wanneer het duurzaam en zeer veilig is? Wanneer het de beste isolatiewaarden heeft? Wanneer het intuïtief bedienbaar is? Wanneer...? Voor ons is er maar één antwoord: Een raam is pas perfect, wanneer het de hoogste eisen wat betreft esthetiek en functie met elkaar verbindt. Zonder een compromis te hoeven sluiten.Onze firma is tot 21 augustus gesloten. Zodra wij terug zijn, melden wij ons bij u.
Schauraum_besuchen
Ervaar ons ramenassortiment live in een showroom bij u in de buurt.
Naar dealer zoeken
Plan uw ramen.
Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
Framing Light.
Framing Light.
Nadenken over helderheid en helder denken: wie bouwt, moet beide kunnen. Acht vragen aan architecten uit heel Europa.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Denken op lange termijn en spaarzaam omspringen met hulpbronnen maakt voor een familiebedrijf als Finstral deel uit van de bedrijfscultuur.
Minimale ingrepen.
Minimale ingrepen.
Stellingen? De huurders ergens anders onderbrengen? De meubels afdekken? Allemaal niet nodig. Eenvoudige raamvervanging dankzij de inschuifmontage in Erfurt.