Händlerlinks

Altijd een passende service voor uw ideeën.

Hier vindt u alles - van productstalen tot advies van experts.

Wat verwachten architecten en planners van een raamfabrikant? Alle info over het product en voor de planning, contact met de productexperts en de mogelijkheid om de onderneming en haar aanbod live te ervaren. Voor dit alles is er de Finstral Architectenservice. Daag ons uit: Hoe kunnen wij u verder helpen?
Altijd een passende service voor uw ideeën.
Alles over het product
Alles over het product
Eengezinswoning? Bedrijfskantoor? De renovatie van een stadsvilla? Om nauwkeurig te kunnen plannen, heeft u exacte informatie nodig - kort, bondig en precies samengevat. Hier vindt u voor iedere planfase alle gegevens over onze producten. Zo zijn u en uw aannemers altijd volledig geïnformeerd.
Product datasheets

Product datasheets

Voor iedere vleugelvariant in iedere materiaalsoort hebben wij bij Finstral een product datasheet voorbereid: met afbeeldingen, argumenten, gedetailleerde informatie en technische tekeningen.
Referentiebibliotheek

Referentiebibliotheek

U zoekt voorbeelden en inspiratie? Hetzij nieuwbouw, renovatie, hotels, bedrijfspanden of skiliftstation: In onze referentiebibliotheek op de website en in het Plan-Portaal documenteren wij talrijke objecten met foto's, tekeningen en korte berichten.
Productstalen

Productstalen

Voor de beste indruk van een Finstral raam zorgt nog altijd ... een Finstral raam. Graag voorzien wij u van passend stalenmateriaal: bijvoorbeeld met een materiaalstalen van ons modulaire systeem FIN-Project, kleurstalen van alle materialen of ook van de door u gewenste stalenhoek.
Alles voor de planning
Alles voor de planning
Ramen, huisdeuren en glasgevels komen niet uit het rek, maar worden altijd individueel op maat gemaakt, – op basis van uw specificaties. Zo zijn er bijna geen grenzen aan uw architectonische ideeën en de wensen van uw aannemer. Voor alle details bij de planning ondersteunen wij u met onze technische knowhow en onze jarenlange ervaring. Zo vindt u altijd de perfecte oplossing voor ieder bouwplan.

Registreer u in onze Planer-Portal, om bouwtechnische aansluitdetails, CAD-data en overig materiaal voor de planning direct te downloaden of via de Finstral app op te roepen.
Bestekteksten

Bestekteksten

Voor een optimale voorbereiding van uw aanbesteding bieden wij u voor al onze producten voorgeformuleerde tekstmodellen aan. Aanmelding in het Plan-Portaal is noodzakelijk.
CAD-tekeningen

CAD-tekeningen

Wij stellen u alle systeemtekeningen met profielafmetingen in DWG- of PDF-formaat ter beschikking. Aanmelding in het Plan-Portaal is noodzakelijk.
Productnormen en certificaten

Productnormen en certificaten

Certificaten en conformiteitsverklaringen kunt u bij Finstral online downloaden. Bij gedetailleerde vragen hierover of ook over productnormen wendt u zich tot uw planadviseur. Hij legt eventueel ook graag direct contact met onze Finstral experts voor Europese productnormen. Aanmelding in het Plan-Portaal is noodzakelijk.
Bouwaansluitingen

Bouwaansluitingen

Geen enkele andere raamfabrikant biedt u toegang tot zo'n omvangrijke verzameling van bouwtechnische aansluitdetails: In het totaal stellen wij u meer dan 700 kant-en-klare tekeningen ter beschikking, waarvan er meer dan 300 onafhankelijk zijn gekeurd door het Institut für Fenstertechnik (ift) en die geschikt zijn voor verschillende Europese regio’s. Indien gewenst maken wij ook graag voor u een individuele, projectspecifieke bouwtechnische oplossing. Aanmelding in het Plan-Portaal is noodzakelijk.
Adviesverlening door experts
Adviesverlening door experts
Als competente en betrouwbare partner is persoonlijk contact heel belangrijk voor ons. Daarom hebben wij een eigen vakkundige adviesverlening voor planners en architecten opgebouwd: In alle fasen van een bouwproject staan onze geschoolde medewerkers voor u klaar en adviseren u persoonlijk over al uw vragen over ramen.
Planadviseur

Planadviseur

Onze eigen Finstral planadviseurs staan u graag met raad en daad terzijde - vanaf planning tot aan de montage; indien gewenst ook met een bezoek op de bouwwerf. In een persoonlijk gesprek krijgt u individuele antwoorden m.b.t. producten, technische informatie en aanbestedingen.
Technisch detailadvies

Technisch detailadvies

U wilt in de jungle van productnormen het overzicht behouden? Of wenst u advies over specifieke montagedetails? Bij specifieke technische vragen helpen de experts van onze technische planservice u graag verder. Uw planadviseur verzorgt graag het contact voor u.
Individuele planningsondersteuning

Individuele planningsondersteuning

Uw ideeën - onze producten: Wij vervaardigen voor u gedetailleerde planningen m.b.t. Uw individuele raamoplossingen in iedere gewenste vorm (CAD-tekeningen, stalen enz.) Uw planadviseur zorgt daar graag voor.
Finstral klantenservice

Finstral klantenservice

Ook na de inbouw kunt u op Finstral vertrouwen. Met onze eigen klantenservice houden wij ons met alle vragen bezig, die mogelijkerwijze na de montage naar voren komen. Wendt u indien gewenst tot uw Finstral dealer of planadviseur.
Finstral live ervaren
Finstral live ervaren
Bij Finstral komt altijd alles uit één hand. En dat kunt u live ter plaatse ervaren: Kom naar één van onze studio's, volg bij ons een rondleiding door de fabriek, neem een kijkje op een beurs of bezoek samen met ons een referentieobject.
Finstral studio's en Partnerstudio's

Finstral studio's en Partnerstudio's

Het beste overzicht over het omvangrijke productassortiment van Finstral krijgt u in onze showrooms: Bezoek gewoon een Finstral studio of een Finstral Partnerstudio bij één van onze dealers. Er bevindt zich er zeker één bij u in de buurt.
Fabrieksbezoeken

Fabrieksbezoeken

Van profielextrusie, glasverharding tot de eigen recyclage installatie - Finstral ontwikkelt en produceert alles zelf. Als u zich hiervan wilt overtuigen, neem dan contact met ons op: Wij organiseren graag een fabrieksbezoek voor u en uw collega's.
Referentiebezoeken

Referentiebezoeken

Heeft u interesse voor een van onze referentieobjecten en zou u deze graag persoonlijk willen bekijken? Dat regelen wij ook graag voor u. Uw planadviseur zorgt daarvoor.
Beurzen en architectensalons

Beurzen en architectensalons

Bezoek Finstral op een van onze architectensalons of op vakbeurzen. Wij geven u graag persoonlijk een rondleiding op onze stand!
Hoe kunnen wij u verder helpen?

Ramen, huisdeuren en glasgevels zijn complexe producten. Graag adviseren wij u persoonlijk.

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: