Onze ramen. Onze wereld.

Het geheim van succes van Finstral.

Waarom onze ramen zo bijzonder zijn? Omdat wij bij Finstral alles zelf maken. Want alleen wie een product van begin tot eind bedenkt, kan het volledig ontwikkelen - wij denken en handelen al 50 jaar lang vanuit deze overtuiging. Daarom bieden wij alles uit één hand: van ontwikkeling van de profielen, interne productie tot aan de montage. Hierdoor kunnen wij individuele oplossingen en maximale vormgevingsvrijheid voor al onze ramen, huisdeuren en veranda’s bieden. Slechts in één opzicht sluiten wij geen compromissen: bij onze hoogwaardige, perfect isolerende kunststofkern.
Fabrieken & Studio’s.
14 fabrieken, 22 studio's, 1.400 medewerkers, interne profielproductie en isolatieglasfabricage: Zo garanderen wij altijd een hoogwaardige kwaliteit en een betrouwbare levering.
Meer ervaren
Wij leven ramen.
De film \ portret toont u spannende inzichten in het Zuid Tiroolse familiebedrijf.
Wij leven ramen.
Onze film \ portret van het 50 jaar jubileum van Finstral.Een spannende blik in het Zuid- Tiroolse Familiebedrijf, dat intussen tot de meest vooraanstaande raam fabrikant van Europa telt.
Altijd functioneel. Altijd esthetisch.
Familiebijeenkomst in de ultra-moderne serre-productiehal: Zes Oberrauchs hebben op dit moment een leidinggevende functie bij Finstral. Van links naar rechts: Florian, Kristin, Joachim, Hans, Verena en Luis Oberrauch.
Altijd functioneel. Altijd esthetisch.
Hoe wij van een Zuid-Tirools familiebedrijf tot één van de toonaangevende raamfabrikanten van Europa uitgroeiden: De Finstral-oprichters aan het woord.
Altijd alles uit één hand.
Altijd alles uit één hand.
Van granulaat tot voltooiing - zo ontstaan echte Finstral ramen.