Händlerlinks

Altijd innovatief.

Finstral is al tientallen jaren de innovatieleider in de ramenbranche.

In meer dan ondernemingsgeschiedenis heeft Finstral talrijke innovaties voor ramen, huisdeuren en glasgevels ontwikkeld en op de markt gebracht. Hier een overzicht van de belangrijkste mijlpalen in de ontwikkeling van ons productprogramma.
Oprichting.

Oprichting.

Hans Oberrauch richt Finstral op samen met zijn compagnon Max Lintner.
Daar gaan we!

Daar gaan we!

“Profil 100” was ons eerste eigen raam, ons eerste grote succes en de basis voor alle verdere Finstral ontwikkelingen.
Bouwplaats? Nee, bedankt!

Bouwplaats? Nee, bedankt!

Altijd eenvoudig, altijd snel: Met de overzetmontage vindt Finstral de raamvervanging opnieuw uit.
Dichter alstublieft!

Dichter alstublieft!

De middendichting van onze tweede raamserie “System 200” zorgt voor maximale dichtheid - en tot op de dag van vandaag in al onze series.
Gelast.

Gelast.

Anders dan onze concurrenten lassen wij onze decorfolies direct aan het kunststof. Dat zorgt voor een authentieke look en een lange levensduur.
Gewalst.

Gewalst.

Structuurfolie? Is voor ons te weinig. Als enige raamfabrikant walsen wij de kunststof direct. Het resultaat: een uniek houtgelijkend oppervlak.
Nieuwe optiek!

Nieuwe optiek!

Weerbestendig wordt esthetisch: Vanaf nu bieden wij als één van de eerste producenten van kunststof ramen buitenbekleding van aluminium aan.
Multifunctioneel

Multifunctioneel!

Jaloezieën in de ruimte tussen de ruiten - ons nieuwe combi-raam combineert comfort, functie en design.
Altijd-tuin.

Altijd-tuin.

Wij nemen het hele jaar door bruikbare veranda’s uit perfect isolerende kunststof profielen in ons productprogramma op.

In 2023 halen we ze uit het assortiment, maar we profiteren blijvend van onze ervaring op dit vlak voor onze FIN-Vista wanden, waar veel vraag naar is.
Huisdeuren.

Huisdeuren.

Start van ons eigen huisdeurenprogramma: Natuurlijk op basis van warmte-isolerende kunststofprofielen voor deurvleugels en deurvullingen.
Innovatieve nieuwbouwmontage.

Innovatieve nieuwbouwmontage.

Ons warmte-isolerende stelraam ontrafelt het bouwproces: zo worden ramen pas ingebouwd, wanneer ze op de bouwplaats niet meer beschadigd kunnen worden.
Veel diversiteit!

Veel diversiteit!

Ons nieuwe raamsysteem FIN-72 biedt beproefde kwaliteit, verbeterde warmte-isolatie en meer bouwtechnische aansluitvarianten.
Verlijmd.

Verlijmd.

Het rondom verlijmen van glas en vleugelkaders verhoogt de stabiliteit en betrouwbaarheid. En maakt voor het eerst frameloze vleugelaanzichten mogelijk.
Hefschuifdeur FIN-Slide

Hefschuifdeur FIN-Slide.

Dankzij onze vlakke dorpels zijn onze hefschuifdeuren barrièrevrij. En omdat ze geen diepe groeven hebben, kunnen ze ook nog heel eenvoudig gereinigd worden. Hoewel het zo praktisch is, bieden tot op de dag van vandaag slechts enkele fabrikanten dit aan.
Beste isolatiewaarden!

Beste isolatiewaarden!

Wij ontwikkelen FIN-90 - een raamsysteem met een buitengewoon goede warmte-isolatie. Ook vandaag de dag nog: absolute wereldtop.
Gegarandeerd vakkundig.

Gegarandeerd vakkundig.

Samen met het Institut für Fenstertechnik (ift) Rosenheim starten wij een onafhankelijk certificeringsprogramma voor raammonteurs - en meer dan 100 bedrijven doen al mee.
Meer glas!

Meer glas!

Kunststof treft aluminium en wordt een zelf samen te stellen glasfront. Het raamwandsysteem FIN-Vista groeit mee met de eisen van onze klanten.
Duurzaam.

Duurzaam.

Wij mengen rijstvliesjes met kunststof en maken daarvan 100 procent recycleerbare ramen. ForRes heet het innovatieve materiaal.

Midden 2023 halen we ForRes uit ons programma, maar we blijven onze duurzaamheidsideeën op verschillende gebieden ontwikkelen.
Echt hout.

Echt hout.

Met de opening van onze eigen houten raamproductie bewerken wij het hout weer zelf - en starten ons innovatieve houten raamprogramma.
Wij leven ramen.

Wij leven ramen.

Ein Film-Porträt zum 50-jährigen Jubiläum von Finstral. Een Film \ portret van het 50 jaar jubileum van Finstral
Oneindige combinaties.

Oneindige combinaties.

Met de introductie van FIN-Window biedt Finstral nu een modulariteit en verscheidenheid aan varianten voor het gehele assortiment, dat tot nu toe onbekend is op de markt.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: