Raamwand FIN-Vista.

Goed nieuws voor liefhebbers van grote glazen oppervlakken.

FIN-Vista is meer dan een eenvoudige vaste beglazing, maar is ook geen complexe geveloplossing: het is het slimme antwoord op het streven naar zo groot mogelijke glazen oppervlakken in nieuwbouw- en renovatie. Glazen oppervlakken hoeven immers meestal geen verdiepingen te overspannen en zijn qua lengte en breedte niet meer dan 5 meter zelfdragend. Ons modulaire systeem komt dan altijd overtuigend uit de hoek met zijn vele voordelen.

Laat u inspireren!
Individuele vormgeving.
Individuele vormgeving.
Voor bescherming tegen weer en wind zijn alle raamwanden aan de buitenzijde met aluminium bekleed. U kunt uit 230 kleuren kiezen en zo het raamdesign perfect op uw huis afstemmen. De binnenzijde kan met aluminium, kunststof, hout of ForRes uitgevoerd worden.
Smal en stabiel.
Smal en stabiel.
FIN-Vista-stijlen en regels zien er met een aanzichtbreedte van slechts 5 cm zeer stijlvol uit. De met staal versterkte kunststof profielen zijn extreem duurzaam. In tegenstelling tot de klassieke wanden van aluminium, hebben ze meestal een geringere bouwdiepte. Door een rastersysteem, zonder dubbele kaders, is de algehele indruk van de raamwand extreem smal.
Compleet glazen optiek.
Compleet glazen optiek.
Veel ideeën voor veel glas: Met FIN-Vista vallen de grenzen van glazen oppervlakken weg. Glas, dat ogenschijnlijk tot in de muur of in de vloer loopt. Het effect: altijd harmonieus. En alles is zeer eenvoudig te onderhouden.
Alle soorten openingen.
Alle soorten openingen.
Uw leven. Uw raamwand. Uw openingsmethode. Hefschuifdeur FIN-Slide, gemonteerde raamvleugel of huisdeur ... Bij Finstral kiest u uit het meest uitgebreide assortiment van Europa. En iedere openingsvariant kan met alle kleuren en materialen in de FIN-Vista-raamwand worden geïntegreerd.
Eenvoudige montage.
Eenvoudige montage.
In plaats van zoals gebruikelijk stijl voor stijl en regel voor regel op te bouwen op de werf, leveren wij voor FIN-Vista reeds in de fabriek voor gemonteerde elementen aan. Zo verloopt de montage aanzienlijk sneller en met minder moeite.
Hoe kunnen wij u verder helpen?

Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.

Neues Textdokument02
Vraag stellen.
Heeft u een vraag over onze producten? Wilt u graag informatiemateriaal ontvangen? Vertel ons wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op.
Schauraum_besuchen
Showroom bezoeken.
U wilt ramen en deuren een keer live ervaren? U wilt concreet plannen? Vind een Finstral studio bij u in de buurt.
Wij leven ramen.
Wij leven ramen.
Een film \ portret van het 50 jaar jubileum van Finstral.
De kunst van het combineren.
De kunst van het combineren.
50 jaar bedrijfsgeschiedenis aan een tafel. Een gesprek over de moed om te innoveren en de toekomst van het raam
Glas treft raam.
Glas treft raam.
Parijs komt naar Gochsheim. Fabrice Didier van Saint-Gobain bezoekt de Finstral-glasfabriek in Neder-Franken.