Händlerlinks

Nieuw-/Verbouwing met Finstral.

Altijd functioneel. Altijd esthetisch.

Wanneer is een raam perfect? Wanneer het bij de stijl van de architectuur past? Wanneer het duurzaam en zeer veilig is? Wanneer het de beste isolatiewaarden heeft? Wanneer het intuïtief bedienbaar is? Wanneer...? Voor ons is er maar één antwoord: Een raam is perfect wanneer het de hoogste eisen inzake esthetiek en functie met elkaar verbindt. Zonder een compromis te hoeven sluiten.
Inspiratie en oriëntatie.
Ramen zijn complex en een investering voor tientallen jaren. Lees meer over onze filosofie van ramenbouw. En welke mogelijkheden u met ons omvangrijke assortiment heeft. Graag sturen wij u gratis informatiemateriaal toe.
Kosteloos brochures bestellen
Referenties die inspireren.

Referenties die inspireren.

Wilt u uw gedroomde nieuwbouw of verbouwing realiseren? Laat u dan door onze referenties inspireren. Blader door onze bibliotheek met talrijke door Finstral gerealiseerde bouwprojecten uit de afgelopen jaren.
Individueel design, zonder functionele compromissen.

Individueel design, zonder functionele compromissen.

Grote glazen oppervlakken of een traditionele look met roeden? Veredeld kunststofoppervlak, sfeervol echt hout of modern aluminium? Krachtig groen of onopvallend grijs? Kiep-sluithulp of gemotoriseerd openingsmechanisme? Welk design, welk materiaal, welke kleur en welke functionele uitvoering u ook wenst, Finstral biedt altijd de grootste vormgevingsvrijheid. Voor uw perfecte raam.
Kies uit het meest complete assortiment van Europa.

Kies uit het meest complete assortiment van Europa.

Van kunststof en aluminium tot houten ramen. Van een éénvleugelig draai-kiepraam en een terrasdeur in compleet glazen optiek tot een raamwand met vouwelement. Van tweepuntsveiligheidvergrendeling en veiligheidsglas tot een RC 2 gecontroleerd element. Het omvangrijke assortiment van Finstral biedt u een maximale keuze aan ramen.
De montage maakt een raam pas perfect.

De montage maakt een raam pas perfect.

Of een raam tientallen jaren perfect zal functioneren, wordt bij de montage bepaald. Want alleen een vakkundige montage garandeert een optimale afdichting, de beste warmte-isolatie en een duurzaam bediencomfort. Daarom is de kwaliteit van de bouwaansluiting net zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten. Iedere Finstral Montagepartner wordt regelmatig geschoold - steeds meer partners laten zich bovendien door Finstral en door het Institut für Fenstertechnik (ift) Rosenheim certificeren.
De perfecte plek om uw ramen te plannen.

De perfecte plek om uw ramen te plannen.

Ervaar de Finstral producten live in een showroom bij u in de buurt. In alle Finstral studio's en partnerstudio's vindt u naast een producttentoonstelling ook altijd de Finstral Planner-demokasten. Daar vindt u alle gewenste stalen voor de individuele samenstelling van uw gewenste raam. Dat maakt onze showrooms de perfecte plek om uw ramen te plannen.
Service op maat van uw ideeën.

Service op maat van uw ideeën.

Voor architecten en planners biedt Finstral een omvangrijk dienstenpakket - op maat gemaakt. Daaronder vallen bijvoorbeeld ift-gecontroleerde bouwtechnische aansluitdetails, eigen planadviseurs, die voor u ook detailtekeningen maken, en deskundige antwoorden op vragen over productnormen of montage. Hoe kunnen wij u verder helpen?
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of glasgevel is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: