Händlerlinks

Raamvervanging met Finstral.

Altijd dicht, rustig, veilig en mooi.

Zijn uw ramen echt veilig? Zijn ze goed geïsoleerd? Hebt u last van straatlawaai - ook als de ramen gesloten zijn? Laten uw ramen zich makkelijk bedienen? Klemmen ze soms? Of tocht het? Bent u eigenlijk nog tevreden over uw ramen? Ramen uit de periode voor 1995 zijn doorgaans energetisch verouderd, gedeeltelijk beschadigd en technisch slecht uitgevoerd. Finstral biedt u een eenvoudige raamvervanging in minder dan twee uurtjes. En dat helemaal zonder bouwwerkzaamheden.
Mijn raam. Mijn wereld.
Wenst u meer informatie over raamvervanging met Finstral? Graag sturen wij u gratis onze brochure toe.
Gratis brochure bestellen.
Energiebesparingscalculator
 
Heeft u uw ramen al gecheckt?

Heeft u uw ramen al gecheckt?

U weet niet, of renoveren van uw oude raam zichzelf terugbetaalt? Met onze kosteloos Raam-Check-Kit ontdekt u hoe dicht, rustig, veilig en mooi uw ramen zijn. Indien gewenst, komt aansluitend een Finstral expert bij u thuis, voor een professionele check.
Raamvervanging in slechts twee uurtjes.

Raamvervanging in slechts twee uurtjes.

Geen zin in een grote bouwplaats? Sinds 1972 biedt Finstral de renovatie van oude ramen met overzetmontage aan. Zonder metselwerk wordt uw raam daarbij in minder dan twee uurtjes vervangen. De professionele montage gaat tientallen jaren mee. De bouwaansluiting wordt door het onafhankelijke institut für Fenstertechnik (ift) Rosenheim gecontroleerd. En onze monteurs worden regelmatig geschoold.
Renovatie van oude kunststof en aluminium ramen.

Renovatie van oude kunststof en aluminium ramen.

Voor ramen uit de jaren ‘70 tot ‘90 van kunststof of aluminium heeft Finstral de innovatieve inschuifmontage ontwikkeld: Met deze renovatiemethode worden uw ramen binnen 30 minuten vervangen, zonder vieze bouwplaats, en daarbij ook nog eens zeer voordelig. Het perfecte resultaat: een hoogwaardig Finstral raam met een door het Institut fur Fenstertechnik (ift) gecontroleerde bouwaansluiting. Klinkt dat verbazingwekkend? Wij leggen het u graag nog wat preciezer uit.
Energierenovatie betaalt zichzelf terug

Energierenovatie betaalt zichzelf terug

Moderne ramen besparen energie en verlagen uw lopende kosten aanzienlijk. Zeer efficiënt zijn ramen met grote kunststofprofielen, hoogwaardig isolatieglas en - vaak onderschat - een professionele montage. Dat bieden wij u bij Finstral, omdat bij ons alles uit één hand komt, van kunststofreceptuur tot aan montage-instructies.
Sluit het lawaai buiten.

Sluit het lawaai buiten.

Raam dicht – en rust! Zo hebben we het graag. Daarom zijn de standaard ramen van Finstral al bijzonder geluiddicht. En voor bijzonder veeleisende gevallen bieden wij speciaal geluidswerend glas, dat dubbel zo veel geluid dempt. Voor fluisterstil wonen zelfs op de meest lawaaierige plaatsen.
Veilig? Jazeker!

Veilig? Jazeker!

Inbrekers gaan bij voorkeur via het raam naar binnen. Waarom? Omdat het snel gaat: Het duurt slechts 10 seconden om een slecht beveiligd raam met een schroevendraaier open te wippen. Statistieken van de politie tonen aan dat een inbreker opgeeft wanneer hij niet binnen twee tot vijf minuten binnen kan komen. 90 procent van alle inbraken kunnen door moderne veiligheidsvoorzieningen zoals bijvoorbeeld paddenstoelnokken verhinderd worden.
Niet alleen oppervlakkig, maar duurzaam mooi.

Niet alleen oppervlakkig, maar duurzaam mooi.

Nieuwe ramen zijn mooi - absoluut. Nog beter is het wanneer ze ook tientallen jaren mooi blijven. Finstral biedt een grote vormgevingsvrijheid - maar niet ten koste van de duurzaamheid. Het beste voorbeeld zijn onze gewalste kunststof oppervlakken. Alleen wij walsen texturen direct in het materiaal, in plaats van ze per folie te plakken. Dat ziet er goed uit en maakt het oppervlak kras- en vuilbestendig.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of glasgevel is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: