Händlerlinks

Inschuifmontage

De inschuifmontage vereenvoudigt het vervangen van kunststof of aluminium ramen in gebouwen uit de jaren ‘70, ‘80 en '90: zonder lawaai, zonder vuil, zonder steiger en zonder dat huurders eruit moeten - met ift-gekeurde bouwaansluiting en onbeperkte vormgevingsmogelijkheden van de nieuwe ramen: de Nova-line vleugels met en zonder jaloezie tussen de ruiten zijn geschikt voor inbouw met inschuifmontage.
Raamafmetingen selecteren:
Planer_Mitte_Flaeche_Hand
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_Pos
Inschuifmontage
Voordelen
Zo eenvoudig werkt de inschuifmontage.
Nieuwe ramen in slechts 30 minuten.
1. stap: bouwaansluiting blijft behouden.
Voor de renovatie worden slechts de vleugelkaders en het beslag verwijderd. Het raam van kunststof of aluminium blijft zoals het is: het wordt er niet uitgehaald of uitgesneden, slechts vakkundig gereinigd. Zo blijft de functionerende bouwaansluiting behouden en hoeft deze niet hersteld te worden. Thermische isolatiesystemen of gevelbekleding hoeven voor de inschuifmontage niet gedemonteerd te worden.
2. stap: bestaand raam wordt door inschuiven geüpgraded.
Het bestaande raam wordt zonder metselwerk door een aan de binnenzijde ingeschoven profiel verdubbeld. De montage wordt van binnenuit uitgevoerd en duurt voor ieder raam ongeveer 30 minuten. Er wordt slechts geschroefd en gelijmd. De bouwplaats is minimaal: er is geen steiger, geen afdekking van meubels en geen vertrek van huurders vereist. Zo kan inschuifmontage gewoon tussendoor worden uitgevoerd.
3. stap: aan binnenzijde nieuwe ramen – aan de buitenzijde blijft het karakter behouden.
De verdubbeling van het raam vervangt het profielvan de oude vleugel. De nieuw geplaatste Nova-line vleugels zijn frameloos. Zo blijft de look van buitenaf voor en na de renovatie identiek. Binnen overdekt het nieuwe raam het oude raam compleet en het kan in ieder gewenst materiaal uitgevoerd worden: kunststof, aluminium, hout of ForRes.
Geen verlies van daglicht.
Omdat het bestaande raam eenvoudigweg opnieuw wordt gebruikt, verandert de grootte van het glasoppervlak niet. De nieuwe ramen laten dus evenveel licht in de woonruimte binnen als voorheen.
Geen compromissen bij isolatie.
Uiteraard voldoet het nieuwe raam aan de hoge Finstral-normen voor geluids- en warmte-isolatie, maar ook de bestaande verbinding kan in het kader van de inzetmontage extra geïsoleerd worden. Voor de beste isolatie-eigenschappen, zoals u dat van Finstral gewend bent.
Snel en voordelig.
Vanwege de geringe montagetijd is de inschuifmontage een bijzonder voordelige en goed berekenbare optie om ramen uit de jaren ´70 en ´80 door nieuwe in Finstral-kwaliteit te vervangen.

Montagemethode

Snel, schoon, zonder lawaai – en vooral vrij van gebreken: Wij monteren uw ramen perfect. Naar welke montagemethode uw voorkeur ook uitgaat.