Händlerlinks
Finstral is op zoek naar nieuwe partners.

Finstral is op zoek naar nieuwe partners.

Laat uw bedrijf groeien met veeleisende klanten voor ramen, huisdeuren en glasgevels. Word partner van Finstral, Europa's toonaangevende aanbieder in het premiumsegment.

Onze voordelen
  • het meest complete assortiment op de markt, met talrijke varianten
  • slimme montagemethodes voor renovatie en nieuwbouw
  • bedrijfsmodel met hoge marges
  • beproefd en succesvol verkoopconcept
Waarom mooi ramen een goede business zijn.

Waarom mooi ramen een goede business zijn.

Zelfs in deze turbulente tijden blijkt onze markt robuust. En de vooruitzichten zijn ook goed: de energiekosten blijven hoog, dus het loont om daarop te besparen. Door de politieke wil om klimaatdoelstellingen en energieonafhankelijkheid te bereiken, neemt de vraag naar renovatie toe. Vooral de digitalisering van de bedrijfsprocessen opent nieuwe mogelijkheden voor de verkoop – een factor die de bestaande aanbieders onder druk zet en zal leiden tot een consolidatie van de markt.
Samen groeien.

Samen groeien.

Zet in op veeleisende klanten en ga voor goede winstmarges. Met ons Partner-programma ondersteunen wij u systematisch op dit pad: met doeltreffende maatregelen voor uw lokale marketing, uw showroom, voor advies en verkoop en de montage.

De Finstral-verkoopexpertise in 60 pagina’s.

We stellen u graag onze brochure over het Finstral Partner-programma ter beschikking en presenteren u deze in detail tijdens een persoonlijk gesprek.
 
Uw bericht aan ons
Zo gaan wij met uw gegevens om.
Wij gebruiken uw gegevens,om uw aanvraag zo goed mogelijk te verwerken - maar niet voor ongewenste reclame. Hier leest u alle details over Gegevensverwerking.
Uw persoonlijke gegevens
*Verplichte velden
 
 
 
 
 
 
 
Verenigde Staten
 
Uw adres:
 
 
 
Verenigde Staten
 
 
Uw bericht
 
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: