Händlerlinks

Glasgevels.

Altijd grote glasoppervlakken.

U droomt van een ruim zicht naar buiten toe met héél veel glas? En zo veel mogelijk licht dat de ruimte binnenstroomt? Dan hebben wij dé oplossing voor u: van vouwdeuren, schuifdeuren en vaste beglazing, tot raamwanden met geïntegreerde ramen en deuren. Wij bieden u maximale vrijheid bij het samenstellen van uw ideale glasgevel. Want bij ons zijn vrijwel alle combinaties mogelijk.
Mijn raam. Mijn wereld.
Wenst u meer informatie over raamvervanging met Finstral? Graag sturen wij u gratis onze brochure toe.
Gratis brochure bestellen.
Stel uw unieke glasgevel samen.

Stel uw unieke glasgevel samen.

Finstral biedt u de grootst mogelijke vrijheid om uw glasgevel tot in de details zelf vorm te geven. Van materiaal, kleur en vorm van het raamwerk, tot de structuur van de oppervlakken of de integratie van ramen, schuifdeuren of huisdeuren: wij bieden u maximaal veel opties. In de Finstral Planner is het mogelijk uw eigen, unieke compositie te ontwerpen. Ontdek ons rijk aanbod en stel uw persoonlijke selectie samen.
Raamwanden.

Raamwanden.

Meer dan eenvoudige vaste beglazing, maar nog geen complexe geveloplossing: hoogwaardige componenten, doordachte details, persoonlijke vormgeving, hoge mate van voormontage in de fabriek en altijd geteste bouwaansluitingen maken van FIN-Vista een aantrekkelijk alternatief voor de klassieke stijl-en-regelsystemen.
Schuif- en vouwelementen.

Schuif- en vouwelementen.

Heffen, schuiven, kiepen, vouwen. Onze FIN-Slide hefschuifdeuren staan garant voor ruime openingen en een minimalistische look. De FIN-Scroll schuifdeur biedt daarvoor een licht, esthetisch en voordelig alternatief. De hoogste dichtheidswaarden bereikt u dan weer met onze parallelschuifdeur, optioneel ook verkrijgbaar met kiepfunctie. De FIN-Fold vouwdeur combineert de voordelen van een naar binnen draaiende raamdeur en een schuifdeur, en is bijzonder geschikt voor grote openingen tot ongeveer 4,5 meter.
FIN-Office.

FIN-Office.

U zoekt de perfecte scheidingswanden voor uw kantoor? U wil één ruimte opsplitsen in meerdere eenheden? En deze persoonlijk vormgeven volgens úw wensen? Dan hebben wij de passende oplossing voor u: FIN-Office. Scheidingswanden voor binnen vervaardigd uit de allerbeste materialen, dezelfde die wij ook gebruiken voor onze ramen en deuren.
Inspiratie.

Inspiratie.

Vakantiewoning of kantoorgebouw? Italië, Duitsland of elders? De glasgevels van Finstral in het dagelijks leven.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: