Händlerlinks

Ramen en deuren uit kunststof-aluminium.

Grote keuze van kleuren. Altijd perfecte isolatiewaarde.

Een aluminium strook aan de buitenzijde maakt een kunststof raam nog beter. Waarom? Omdat aluminium een maximale keuze van kleuren biedt en tegelijk warmtebestendig is. Zo blijft dit lichte metaal ook bij donkere tinten altijd vormvast. En binnen en in de kern van het raam? Daar zorgt onze onderhoudsarme, duurzame en vlot recycleerbare kunststof voor de beste isolatiewaarde. Finstral vervaardigt al sinds 1985 kunststof-aluminium ramen. Daarbij zorgen wij voor alles zelf - raamprofielen, isolatieglas en montagestandaarden. Dat is de reden waarom onze ramen voordelen bieden, die u alleen bij Finstral vindt.
Vol van kleur. Zonder compromissen.

Vol van kleur. Zonder compromissen.

Onopvallend grijs of dennengroen? Onze door en door gekleurde kunststofprofielen zijn verkrijgbaar in 11 hoogwaardige kleuren en oppervlakken. Voor de vormgeving van de aluminium buitenzijde kiest u uit 230 kleuren en vijf verschillende houttinten. Donkere tinten biedt Finstral principieel alleen als aluminium schaal aan, in plaats van ze - zoals andere fabrikanten - op kunststoframen te lakken of als folie vast te lijmen. Ten eerste is aluminium vergeleken met lak of folie duidelijk robuuster bij krassen en stoten. Ten tweede is het tot 500 graden vormvast, terwijl donkere kunststof bij hitte zo zacht wordt dat het raam kan kromtrekken. Zo blijven bij Finstral ook donkere raamkleuren altijd mooi en functioneel.
Helemaal uw smaak. En altijd slanke vleugels.

Helemaal uw smaak. En altijd slanke vleugels.

Traditioneel of gereduceerd modern? Hoe moet uw kunststof-aluminium raam eruitzien? Bij Finstral kiest u uit vijf vleugelvarianten het passende profiel - of u nu bouwt of renoveert. Omdat de contour van het raam een stempel op de huisgevel drukt, is het belangrijk dat uw nieuwe raam en uw architectuurstijl elkaar perfect aanvullen. Wat al onze vleugelvormen met elkaar gemeen hebben? Ze worden individueel op maat gemaakt en zijn altijd de slankste in hun soort.
Perfect samenspel.

Perfect samenspel.

Waarom zijn Finstral ramen zo bijzonder? Omdat wij alles zelf maken. Kunststofprofielen? Ontwikkelen wij zelf. Altijd met middendichting en met de beste isolatiewaarden. Isolatieglas? Produceren wij zelf. Uit hoogwaardig glas en met warmte-isolerende, hoekgelaste afstandhouders. Assemblage? Doen wij zelf. Met een zeer hoge kwaliteit, bijvoorbeeld omdat wij isolatieglas altijd met de vleugel verlijmen in plaats van het alleen op te klossen. En de montage? Hebben wij duidelijk gedefinieerd. Met ift-gecontroleerde bouwtechnische aansluitdetails en exacte montagerichtlijnen. Iedere monteur moet zich bovendien regelmatig door ons laten scholen. Door dit perfecte samenspel uit één hand bereiken wij altijd de beste isolatie voor onze ramen.
Innovatief: de montage.

Innovatief: de montage

Worden ramen in het metselwerk gestuct? Klopt, ook Finstral ramen worden altijd weer zo gemonteerd. Veel liever bieden wij u echter één van onze innovatieve en ongecompliceerde montagemethoden zonder metselwerkzaamheden aan. Met de overzetmontage verzorgen wij de raamvervanging in slechts twee uurtjes - en dat geheel zonder vuil en bouwwerkzaamheden. En voor de nieuwbouw raden wij u onze warmte-isolerende stelramen aan. Die worden tijdens de ruwbouw in het metselwerk gestuct, pas na de vuile bouwfase plaatsen wij dan uw raam. Zo kunnen ze niet beschadigd worden.

Plan uw ramen.

Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of glasgevel is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: