Händlerlinks

Ramen en deuren in volglasoptiek.

Maximaal veel glas. Zo min mogelijk vleugelprofiel?

Een raam compleet van glas en zonder vleugelprofiel? Dat kunnen zelfs wij (nog) niet bieden. Toch komen onze raamvarianten met vleugeloverdekkend glas - Cristal voor de binnenzijde, Nova-line voor de buitenzijde - heel dicht bij deze droom. En dat helemaal zonder functionele compromissen. Waarom dat alleen bij Finstral kan? Omdat wij alles zelf maken. Raamprofielen ontwikkelen, isolatieglas produceren, montagestandaarden definiëren. Het resultaat van dit samenspel: maximaal veel glas, weinig vleugelprofiel, altijd perfecte functie.
Isolatieglas van de beste kwaliteit.

Isolatieglas van de beste kwaliteit.

Natuurlijk krijgt u ook bij onze volglasramen de vertrouwde, hoogwaardige Finstral kwaliteit. Als één van de weinige raamfabrikanten vervaardigt Finstral zijn isolatieglas zelf. Van het best verkrijgbare glas en met hoekgelaste, warmte-isolerende afstandhouders. Perfecte isolatie, maximale lichtinval, schone optiek tot in detail. Bij Finstral is dat standaard.
Geheel volgens uw wens: de vormgeving.

Geheel volgens uw wens: de vormgeving.

Ook bij ramen in volglasoptiek biedt Finstral altijd de maximale vormgevingsvrijheid. Maak een keuze uit een veelvoud aan vleugelvormen, materialen en kleuren. Extra accenten plaatsen onze ramen in volglasoptiek, omdat het glas daar waar het de vleugel overdekt, in één van de tien felle kleuren geëmailleerd is. En tweevleugelige ramen verkrijgt u op aanvraag met glazen stolp, zodat van buiten de indruk van een compleet doorlopend glazen oppervlak ontstaat.
Altijd alles in de hand.

Altijd alles in de hand.

Kloppen de kleine details ook? Natuurlijk. Daarom kunt u ramen uit de designlijn Cristal met een minimalistische greep uitrusten, zonder rozet. Zo komt het compleet glazen oppervlak nog beter tot uiting. De rozetloze greep is - net als ons gehele greepassortiment - natuurlijk voor al onze ramen verkrijgbaar. Bij Finstral past altijd alles bij elkaar, zodat u uw raam geheel overeenkomstig uw wensen kunt vormgeven.
Snel en ongecompliceerd: de montage.

Snel en ongecompliceerd: de montage.

Wie garandeert mij, dat mijn nieuwe volglasraam bij de inbouw niet beschadigd wordt? Het stelraam FIN-Fix. In de ruwbouw wordt er in het metselwerk reeds een warmte-isolerend raam van gerecycleerde kunststof ingevoegd. Pas na beëindiging van de ruwbouw monteren wij het eigenlijke raamelement in het stelraam. Zo wordt uw nieuwe raam beschermd tegen beschadigingen tijdens de bouwfase.

Plan uw ramen.

Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of glasgevel is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: