Händlerlinks

Schuifdeuren.

Grote glazen oppervlakken, die kinderlijk eenvoudig geopend kunnen worden.

Schuifdeuren laten niet alleen veel daglicht toe in de kamer - ze realiseren ook binnen enkele seconden een opening tussen binnen en buiten. Of uw voorkeur nu naar een hefschuifdeur, een parallelschuifdeur of een schuifdeur uitgaat: eenvoudige bediening, vlakke onderdorpels en maximale vormgevingsvrijheid zijn altijd standaard. Deze kwaliteit vindt u alleen bij Finstral. Waarom? Omdat wij alles zelf maken: Wij ontwikkelen raamprofielen, produceren isolatieglas en definiëren montagerichtlijnen. Het resultaat? Altijd hoogwaardige schuifdeuren.
Barrièrevrij en flexibel.

Barrièrevrij en flexibel.

Grote schuifdeuren kunnen enkele honderden kilo's wegen. Desondanks zijn die van Finstral eenvoudig en probleemloos te bedienen. En wanneer u het wenst, opent uw hefschuifdeur zich als gemotoriseerde variant bijna als vanzelf: comfortabel met een drukknop, per afstandsbediening of via de smartphone. Parallelschuifdeuren, hefschuifdeuren en schuifdeuren zijn bovendien standaard uitgevoerd met de vlakste onderdorpel die er bestaat. Voor maximale barrièrevrijheid en de hoogste flexibiliteit.
Modulair. En altijd individueel.

Modulair. En altijd individueel.

Past de look van de schuifdeuren ook bij mijn ramen? Vanzelfsprekend. Parallelschuifdeuren biedt Finstral in alle vleugelvormen en -kleuren aan. En ook het design van de comfortabele hefschuifdeur FIN-Slide en de schuifdeur FIN-Scroll kunt u precies aan uw wensen aanpassen. Zo heeft u altijd maximale vormgevingsvrijheid.
Heel veel glas.

Heel veel glas.

Vanzelfsprekend kunt u bij onze hefschuifdeur FIN-Slide ook voor vleugeloverdekkend glas aan de binnen- of buitenzijde kiezen. En dat helemaal zonder functionele compromissen. In de uitvoeringen Cristal en Nova-line Plus kunnen nog extra accenten aangebracht worden, omdat het glas daar, waar het de vleugel overdekt, in één van de tien felle kleuren geëmailleerd is. Ook in uw lievelingskleur.
Probleemloos gemonteerd.

Probleemloos gemonteerd.

En wie zorgt voor een probleemloze montage? Dat doen wij! Doordat wij alle personen die bij de montage betrokken zijn regelmatig scholen en van relevante bouwtechnische aansluitdetails voorzien, waaruit het precieze verloop van de montage en de gebruikte montagematerialen duidelijk worden. Met meer dan 700 bouwtechnische aansluitdetails - waarvan er ruim 300 door het Institut für Fenstertechnik (ift) gecontroleerd zijn - bezitten wij de grootste bibliotheek van Europa.

Plan uw ramen.

Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of glasgevel is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: