Händlerlinks

Ramen en deuren van hout-aluminium.

Houten ramen in hun meest innovatieve vorm. Ook van hout-kunststof

Moet het voor een gezellige sfeer echt hout zijn? Maak dan kennis met ons innovatieve hout-aluminium-assortiment. Met behaaglijk massief hout aan de binnenzijde, altijd de best mogelijke isolatie dankzij kunststof in de kern en duurzaam, weersbestendig aluminium of kunststof aan de buitenzijde. Elk vleugelontwerp en alle kleurvarianten voldoen aan alle vormgevingswensen van houtliefhebbers. Deze verscheidenheid vindt u alleen bij Finstral.
Onderhoudsarm en duurzaam betrouwbaar.
Onderhoudsarm en duurzaam betrouwbaar.
Veel mensen waarderen de esthetiek en warmte van hout. Maar voor de duurzame functie van ramen is hout niet het ideale materiaal. Daarom gebruiken wij hout alleen voor de binnenzijde van onze ramen. De kern van het raam wordt daarentegen altijd door een optimaal isolerend kunststofprofiel gevormd. Zo hoeft het hout geen functie over te nemen en kan het door de jaren heen niet kromtrekken of verrotten. En aan de buitenzijde trotseren kunststof of aluminium duurzaam het weer, want in tegenstelling tot hout hoeven zij niet regelmatig van een beschermende laag voorzien te worden. Zo overtuigen houten ramen van Finstral met de huiselijke uitstraling van dit natuurlijke materiaal en zijn ze tegelijkertijd onderhoudsarm en duurzaam betrouwbaar.
Altijd passend: het ontwerp.
Altijd passend: het ontwerp.
Natuur of kwartsgrijs? Klassieke oudbouw- of moderne compleet glazen optiek? Zoals altijd bij Finstral staan u ook bij de keuze van houten ramen oneindige individuele varianten ter beschikking. Zachthout is verkrijgbaar in zes klassieke tinten, hardhout in zes moderne kleuren. Daarnaast kunt u uit een tiental verschillende vleugelvormen kiezen. Ook met zijn houtassortiment biedt Finstral de grootste vormgevingsvrijheid van alle raamfabrikanten.
Duurzaam geproduceerd. Hoogwaardig verwerkt.
Duurzaam geproduceerd. Hoogwaardig verwerkt.
Net als bij de ontwikkeling van onze profielen of onze isolatieglasproductie geeft Finstral ook bij de houtverwerking niets uit handen. In de moderne houtverwerking in onze fabriek in Oppeano wordt vanaf de plank tot het afgewerkte houten raam alles zelf geprofileerd, uitgesneden, gelakt en geassembleerd. Zo hebben wij de directe controle over het productieproces en kunnen wij u altijd de hoogste kwaliteit garanderen. Wij gebruiken uitsluitend hout uit duurzame bosbouw, dat wij zorgvuldig met wateroplosbare lakken behandelen. Zo zijn onze houten ramen - in tegenstelling tot houten ramen in klassieke bouwwijze - gesorteerd op type en 100% recycleerbaar.
Goed beschermd. Altijd perfect ingebouwd.
Goed beschermd. Altijd perfect ingebouwd.
Wie garandeert mij dat mijn nieuwe houten raam bij de montage niet beschadigd wordt? Houten ramen zijn zeer gevoelig en kunnen door bouwvocht, krassen en gipsspatten snel beschadigd raken. Om dat te voorkomen, bouwen wij allereerst ons warmte-isolerende FIN-Fix-stelraam in. Pas aan het einde van de ruwbouw worden de nieuwe raamelementen geplaatst. Zo wordt uw nieuwe houten raam tijdens de vuile bouwfase altijd perfect beschermd.
Plan uw ramen.
Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
Framing Light.
Framing Light.
Nadenken over helderheid en helder denken: wie bouwt, moet beide kunnen. Acht vragen aan architecten uit heel Europa.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Denken op lange termijn en spaarzaam omspringen met hulpbronnen maakt voor een familiebedrijf als Finstral deel uit van de bedrijfscultuur.
Heel veel glas.
Heel veel glas.
Nieuwbouw in Torremolinos: de lichtinval en het uitzicht doen binnen en buiten in elkaar overvloeien.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: