Händlerlinks

Ramen en deuren van aluminium.

Hoogwaardig aluminium - met de isolatiewaarde van kunststof.

U wilt een innovatief aluminium raam? Met slanke vleugels, maar voortreffelijke isolatiewaarden - en maximale vormgevingsvrijheid bij kleuren en details? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Want Finstral heeft het aluminium raam opnieuw uitgevonden. Omdat de kern altijd uit kunststof bestaat, staat het garant voor de beste isolatiewaarden. En omdat onze aluminium ramen modulair opgebouwd zijn, kunt u uit een veelvoud van vleugelvormen en uitvoeringen uw individuele raam samenstellen. Dat kan alleen bij ons. Omdat Finstral alles zelf maakt: Vleugelprofielen ontwikkelen, isolatieglas produceren, montagestandaarden definiëren. Overtuig u zelf.
Altijd perfect geïsoleerd.
Altijd perfect geïsoleerd.
Aluminium ramen zien er goed uit, maar zou de isolatie beter kunnen zijn? Niet bij Finstral. Want in tegenstelling tot de vertrouwde aluminium raamprofielen gaan wij - zoals bij al onze ramen - altijd voor kunststof in de kern, dat aan de buiten - en binnenzijde volledig door aluminium schalen bedekt wordt. Zo verkrijgt u de moderne look van aluminium met de uitzonderlijke isolatie-eigenschappen van kunststof.
Niet alleen uw lievelingskleur, maar uw lievelingsrood.
Niet alleen uw lievelingskleur, maar uw lievelingsrood.
U bepaalt of uw nieuwe raam zich perfect aan de omgeving aanpast, of bewust accenten plaatst. Met meer dan 200 basiskleuren, 16 effectkleuren en vijf natuurlijk uitziende houttinten biedt Finstral voor aluminium oppervlakten een kleurenvariëteit die al uw wensen vervult. En omdat aluminium zo robuust is, blijft het gecoate materiaal weersbestendig en ook bij donkere kleuren vormvast.
Slanke vleugels, volledige variëteit.
Slanke vleugels, volledige variëteit.
Klassiek of modern, hoe moet de vleugel van uw aluminium raam eruitzien? Bij Finstral kiest u uit meer dan vijf vleugelvarianten precies uw stijl. Of u nu ramen voor moderne nieuwbouw, klassieke oudbouw of een renovatie zoekt. Tenslotte is een raam pas perfect, wanneer het bij u past. Wat de vijf raamvleugels overigens gemeen hebben? Ze zijn altijd de slankste van hun soort.
Ongecompliceerde montage.
Bij ons altijd ongecompliceerd: de montage.
Verloopt de montage ook snel, schoon en probleemloos? Vanzelfsprekend. Omdat wij al onze montagepartners regelmatig trainen. Omdat er voor iedere montagemethode een gedetailleerd aansluitdetail met precieze richtlijnen voor montageverloop en materialen is. En omdat wij, in plaats van zoals gebruikelijk in het metselwerk in te grijpen, u een hele reeks zuinige, ongecompliceerde en altijd innovatieve montagemethoden bieden.
Een raam.[BR/] Vier dimensies.
Een raam.
Vier dimensies.
Wij begeleiden u door alle planningsstappen.
Planer_Aussen_NL_BE-NL_Solo_PosPlaner_Aussen_Flaeche_Hand
Planer_Mitte_NL_BE-NL_Solo_PosPlaner_Mitte_Flaeche_Hand
Planer_Innen_NL_BE-NL_Solo_PosPlaner_Innen_Flaeche_Hand
Planer_Rundherum_NL_BE-NL_Solo_PosPlaner_Rundherum_Flaeche_Hand
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.