Händlerlinks

Ramen en deuren van kunststof.

Al 50 jaar lang alles uit één hand.

U wenst ramen van PVC? Goede keuze. Want kunststof isoleert perfect, is onderhoudsarm, duurzaam en uitstekend recycleerbaar. Al 50 jaar lang bouwt Finstral ramen en deuren van kunststof. In tegenstelling tot anderen maken wij daarbij alles zelf. Raamprofielen ontwikkelen, isolatieglas produceren, montagestandaarden definiëren. Dat is de reden waarom onze kunststoframen voordelen bieden, die u alleen bij Finstral vindt.
Hoogwaardige kleuren en oppervlakken.

Hoogwaardige kleuren en oppervlakken.

Onze ramen en deuren zijn niet alleen verkrijgbaar in veel hoogwaardige kleuren en oppervlakken - wij kleuren het materiaal van onze raamprofielen altijd door en door, in plaats van slechts folie vast te lijmen. Texturen walsen wij direct in het oppervlak, want dat maakt ze duidelijk kras- en vuilbestendiger. En onze kleurvaste houtdecorfolies lassen wij direct op het raam, zo zijn ze duurzaam met het profiel verbonden.
Slanker bestaat niet.

Slanker bestaat niet.

Raamvleugels van Finstral behoren altijd tot de meest slanke van hun soort - of u nu een klassieke of een moderne vleugelvorm wenst. Om het even, of het nu nieuwbouw, oudbouw of renovatie betreft. Daarom laten Finstral ramen veel zicht naar buiten en veel licht naar binnen toe. En dat zonder compromissen met betrekking tot de warmte-isolatiewaarden.
Perfecte isolatie.

Perfecte isolatie.

Waar komt het bij de perfecte isolatie op aan? Op de beste isolatiewaarden van raamprofiel- en isolatieglas, op absolute lucht- en waterdichtheid en op de vakkundige bouwaansluiting op het metselwerk. Kunnen wij alles, bieden wij alles. En daar komt bij Finstral nog bovenop: In plaats van elders gekochte delen te combineren, vervaardigen wij consequent alles zelf. Profielen, hoogwaardig isolatieglas, ift-gecontroleerde bouwaansluitingen - bij ons past alles perfect samen.
Geheel ongecompliceerd: de montage.

Geheel ongecompliceerd: de montage.

Raamvervanging? Kan ook zonder grote bouwplaats. Voor overzetmontage hebben wij ongeveer twee uur per raam nodig. Daarbij wordt het oude raam teruggesneden en afgedekt - en dat compleet zonder metselwerkzaamheden. Finstral was in 1978 één van de eersten met oudbouw-overzetramen, vandaag de dag zijn wij het meest ervaren.

Plan uw ramen.

Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of glasgevel is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: