Händlerlinks

Vouwdeuren.

Maximale opening in minimalistische look - bij de beste isolatie.

U wilt het glazen oppervlak compleet naar de zijkant vouwen? Met onze vouwdeur FIN-Fold wordt dat mogelijk. Vouwdeuren laten niet alleen veel daglicht toe in de kamer, ze creëren ook binnen enkele seconden een barrièrevrije overgang van binnen naar buiten. Eenvoudig te bedienen, maximale vormgevingsvrijheid en compromisloze isolatiewaarden zijn bij Finstral natuurlijk altijd standaard. En omdat wij ook bij vouwdeuren alles zelf maken - raamprofielen ontwikkelen, isolatieglas produceren, montagestandaarden definiëren - kunnen wij u altijd de perfecte kwaliteit garanderen.
Perfecte overgangen: altijd barrièrevrij.

Perfecte overgangen: altijd barrièrevrij.

Wat onze vouwdeur FIN-Fold zo uniek maakt? Dat ze zich compleet naar de zijkant laat vouwen en zo een door niets onderbroken, maximaal brede opening creëert. Zo strekt de leefruimte zich dus naar het terras of naar de tuin uit. Met de meest vlakke deurdrempels die er zijn, maakt FIN-Fold een barrièrevrije overgang van buiten naar binnen mogelijk. En natuurlijk bieden wij ook bij onze vouwdeuren de smalste vleugels die op de markt verkrijgbaar zijn. Ofwel: de perfecte vouwdeur.
Altijd een grote verscheidenheid aan kleuren.

Altijd een grote verscheidenheid aan kleuren.

Natuurlijk bieden wij u ook bij vouwdeuren de volledige vormgevingsvrijheid. Onze vouwdeur FIN-Fold wordt voor binnen en buiten in stijlvol en duurzaam aluminium vervaardigd. Zo heeft u altijd alle aluminiumkleuren en -oppervlakken voor het uitkiezen. Ook degene, die precies bij uw huis past.
Spectaculair: groten glazen oppervlakken

Spectaculair: groten glazen oppervlakken

Een compleet glazen oppervlak opvouwen? Dat biedt onze vouwdeur in de variant Nova-line Plus. Omdat het vleugelkader compleet achter glas verdwijnt, verkrijgt u aan de buitenzijde een optisch doorlopend, volledig glazen oppervlak. En dat helemaal zonder functionele compromissen. Extra accenten plaatst Nova-line Plus daar, waar het glas de vleugel overdekt - door een emaillering in één van de tien felle kleuren.
Altijd gecertificeerd: onze montage.

Altijd gecertificeerd: onze montage.

Hoe moet de montage verlopen? Welke materialen worden gebruikt? En vooral - hoe ziet het resultaat er uit? Omdat een vouwdeur pas dan perfect is, wanneer ze ook perfect gemonteerd wordt, scholen wij alle betrokkenen regelmatig bij en stellen wij precieze richtlijnen op. Steeds meer monteurs gaan nog een stap verder en laten zich door het Institut für Fenstertechnik (ift) certificeren, zodat ze onze hoge eisen voor de perfecte montage vervullen.

Plan uw ramen.

Kies functie en esthetiek van uw ramen, balkon- en terrasdeuren of raamwanden. Stel uit alle details uw eigen raam samen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
Nóg meer keuzevrijheid.
Nóg meer keuzevrijheid.
Innovatieve afdekprofielen creëren compleet nieuwe mogelijkheden voor het raamdesign – zonder beperkingen.
Eén hotel spreekt twee talen.
Eén hotel spreekt twee talen.
Het NH Milano Corso Buenos Aires in het Alcor-gebouwencomplex combineert historiciteit met moderniteit.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: