Vouwdeuren.

Maximale opening in minimalistische look - bij de beste isolatie.

U wilt het glazen oppervlak compleet naar de zijkant vouwen? Met onze vouwdeur FIN-Fold wordt dat mogelijk. Vouwdeuren laten niet alleen veel daglicht toe in de kamer, ze creëren ook binnen enkele seconden een barrièrevrije overgang van binnen naar buiten. Eenvoudig te bedienen, maximale vormgevingsvrijheid en compromisloze isolatiewaarden zijn bij Finstral natuurlijk altijd standaard. En omdat wij ook bij vouwdeuren alles zelf maken - raamprofielen ontwikkelen, isolatieglas produceren, montagestandaarden definiëren - kunnen wij u altijd de perfecte kwaliteit garanderen.
Perfecte overgangen: altijd barrièrevrij.
Perfecte overgangen: altijd barrièrevrij.
Wat onze vouwdeur FIN-Fold zo uniek maakt? Dat ze zich compleet naar de zijkant laat vouwen en zo een door niets onderbroken, maximaal brede opening creëert. Zo strekt de leefruimte zich dus naar het terras of naar de tuin uit. Met de meest vlakke deurdrempels die er zijn, maakt FIN-Fold een barrièrevrije overgang van buiten naar binnen mogelijk. En natuurlijk bieden wij ook bij onze vouwdeuren de smalste vleugels die op de markt verkrijgbaar zijn. Ofwel: de perfecte vouwdeur.
Altijd een grote verscheidenheid aan kleuren.
Altijd een grote verscheidenheid aan kleuren.
Natuurlijk bieden wij u ook bij vouwdeuren de volledige vormgevingsvrijheid. Onze vouwdeur FIN-Fold wordt voor binnen en buiten in stijlvol en duurzaam aluminium vervaardigd. Zo heeft u altijd alle aluminiumkleuren en -oppervlakken voor het uitkiezen. Ook degene, die precies bij uw huis past.
Spectaculair: groten glazen oppervlakken
Spectaculair: groten glazen oppervlakken
Een compleet glazen oppervlak opvouwen? Dat biedt onze vouwdeur in de variant Nova-line Plus. Omdat het vleugelkader compleet achter glas verdwijnt, verkrijgt u aan de buitenzijde een optisch doorlopend, volledig glazen oppervlak. En dat helemaal zonder functionele compromissen. Extra accenten plaatst Nova-line Plus daar, waar het glas de vleugel overdekt - door een emaillering in één van de tien felle kleuren.
Altijd gecertificeerd: onze montage.
Altijd gecertificeerd: onze montage.
Hoe moet de montage verlopen? Welke materialen worden gebruikt? En vooral - hoe ziet het resultaat er uit? Omdat een vouwdeur pas dan perfect is, wanneer ze ook perfect gemonteerd wordt, scholen wij alle betrokkenen regelmatig bij en stellen wij precieze richtlijnen op. Steeds meer monteurs gaan nog een stap verder en laten zich door het Institut für Fenstertechnik (ift) certificeren, zodat ze onze hoge eisen voor de perfecte montage vervullen.
Hoe kunnen wij u verder helpen?

Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.

Neues Textdokument02
Vraag stellen.
Heeft u een vraag over onze producten? Wilt u graag informatiemateriaal ontvangen? Vertel ons wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op.
Schauraum_besuchen
Showroom bezoeken.
U wilt ramen en deuren een keer live ervaren? U wilt concreet plannen? Vind een Finstral studio bij u in de buurt.
Wij leven ramen.
Wij leven ramen.
Een film \ portret van het 50 jaar jubileum van Finstral.
De kunst van het combineren.
De kunst van het combineren.
50 jaar bedrijfsgeschiedenis aan een tafel. Een gesprek over de moed om te innoveren en de toekomst van het raam
Glas treft raam.
Glas treft raam.
Parijs komt naar Gochsheim. Fabrice Didier van Saint-Gobain bezoekt de Finstral-glasfabriek in Neder-Franken.