Händlerlinks

Het hele jaar door bruikbare veranda's van Finstral.

Meer ruimte. Meer leven.

Waarom wij onze veranda's altijd-tuin noemen? Omdat ze het hele jaar door gebruikt kunnen worden. Onze constructie is zo optimaal geïsoleerd, dat men een volwaardige extra ruimte wint - of het nu sneeuwt of als de zon schijnt. Al 50 jaar lang ontwikkelen en bouwen wij ramen, sinds 30 jaar veranda's. En omdat wij bij Finstral zeer hoge eisen hebben, doen wij gewoon alles zelf, van ontwikkeling, productie tot ongecompliceerde montage. Daarom zijn veranda's van Finstral onmiskenbaar. En bijzonder duurzaam.
Schauraum_besuchen
Bewonder onze Altijd-Tuin live in een showroom bij u in de buurt.
Naar dealer zoeken
Altijd een aangenaam woonklimaat.
Altijd een aangenaam woonklimaat.
De meeste veranda's zijn zogenoemde koude veranda's en zijn daarom alleen bij milde temperaturen aangenaam. Een altijd-tuin van Finstral is daarentegen zo dicht en goed geïsoleerd, dat u hem werkelijk het hele jaar door als volwaardige woonruimte kunt gebruiken. Daarvoor zorgen thermisch geïsoleerde beglazing en - dankzij de kunststofkern in het profiel - perfect geïsoleerde raam- en dakconstructies. Wie handig plant, kan de veranda zelfs als bufferruimte voor de huismuur inzetten en extra energiekosten besparen.
Dubbele vormgevingsvrijheid.
Dubbele vormgevingsvrijheid.
Binnen wit gesatineerde kunststof, buiten olijfgrijs aluminium? Kleur en materiaal voor de binnen- en buitenzijde van uw veranda kunnen naar uw smaak gecombineerd worden. Voor de buitenzijde gebruiken wij principieel hoogwaardig gecoat aluminium, omdat het zeer weerbestendig is en met 230 kleuren, oppervlakeffecten en houtstructuren een grote vormgevingsvrijheid biedt. Binnen heeft u de keuze uit vier verschillende materialen: kunststof, aluminium, hout en ForRes. Naar welke variant uw keuze ook uitgaat: omdat wij bij Finstral het meeste zelf produceren, kunnen wij altijd de hoogste kwaliteit garanderen.
Altijd helemaal uw stijl
Altijd helemaal uw stijl.
Een veranda haalt buiten naar binnen en beschermt daarbij tegen kou, wind en geluid - naar welke variant uw keuze ook uitgaat: Classic heeft een traditionele stijl en is bijzonder veelzijdig, zodat zelfs constructies om de huishoek geen probleem zijn. Penta biedt de smalste ramen en de grootste glazen oppervlakken die in de markt verkrijgbaar zijn. Cubo overtuigt met net zo smalle ramen en een energiezuinig plat dak. En wanneer u alle bewegende elementen zoals schuifdeur, raamdeur of dakraam met onze volledig glazen vleugels Nova uitvoert, kunt u onze smalle ramen aan de buitenzijde zelfs compleet laten verdwijnen.
Vakkundige montage
Vakkundige montage
Is de montage vakkundig? Vanzelfsprekend. Dankzij 30 jaar ervaring in de veranda-montage weten wij ook in complexe gevallen altijd wat we moeten doen. Wij laten de bouwaansluitingen compleet door het Institut für Fenstertechnik Rosenheim (ift) controleren, zodat uiteindelijk werkelijk alles stabiel en dicht is. Bovendien worden alle personen die bij de montage betrokken zijn, regelmatig geschoold. Want een perfecte montage maakt van de veranda een perfect geïsoleerde altijd-tuin.
Hoe kunnen wij u verder helpen?
Een raam, huisdeur of veranda is een investering voor tientallen jaren. Wij adviseren u graag persoonlijk.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: