Händlerlinks
Villa in Almería
FIN-Slide Slim-line Cristal 170
Aluminium-Aluminium
FIN-Slide Slim-line Cristal 170 Aluminium-Aluminium

Villa in Almería

Futuristisch gebouw met stijlvolle ramen en hefschuifdeuren.

Deze villa waagt een architectonische sprong in de toekomst! De verschillende texturen van de futuristische gevel maken elke hoek bijzonder. De rechte lijnen laten verrassend veel licht binnen en geven het gebouw zijn avantgardistische stijl, die wordt voortgezet in de hoekige lijnen van de ramen en hefschuifdeuren.

De grote glasvlakken van de hefschuifdeuren geven lichtheid aan de constructie en passen naadloos in de moderne elegantie van de gevel. Tegelijkertijd accentueren de grijze aluminium ramen zachtjes de witte tinten van deze nieuwbouw en creëren tegelijkertijd een verbinding met de grijstinten die elkaar afwisselen in de gevel. Voor de montage werd het innovatieve FIN-Fix stelraam gebruikt. Dit staat garant voor een probleemloze montage zonder vuil, lawaai of schade aan de producten, want de eigenlijke ramen worden pas geplaatst nadat de ruwe bouwwerkzaamheden in de droge bouwfase zijn voltooid.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Basse
Land Spanje
Regio Almería
Plaats Almería
Fotograaf Ana Mora
Info over Partner
Windows Studio
C/ PILARICA, 2 BAJO
04009 ALMERÍA
Spanje
950 042 533
info@windowsalmeria.com
www.windowsalmeria.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: