Händlerlinks
Raamvervanging in Boechout
FIN-Window Nova-line 77+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77+8

Raamvervanging in Boechout

Onderhoudsarme en isolerende ramen met een moderne esthetiek.

Bij het renoveren van de ramen waren twee dingen belangrijk voor de huiseigenaars: in tegenstelling tot de oude houten ramen moesten de nieuwe ramen beter isoleren en onderhoudsarm zijn. De ramen met aluminium aan de buitenzijde en kunststof aan de binnenzijde voldoen aan beide vereisten. Aluminium is vuilafstotend en hoeft niet geverfd of behandeld te worden. Lichtjes afwrijven is al voldoende. De wit gewalste kunststof behoudt de stijlvolle uitstraling van gelakt hout, maar is gemakkelijker te reinigen. Bovendien zorgt de walsing ervoor dat de profielen vrij zijn van treksporen, waar stof en vuil zich anders makkelijk in verzamelen.
Voor optimale isolatie zorgen de kunststof in de kern van het raamwerk, gecoëxtrudeerde middendichtingen, hoogwaardige glasafstandhouders en het door Finstral zelf geproduceerde isolatieglas met argongasvulling. Het huis wordt veilig afgesloten door een verfijnde huisdeur, aan de buitenzijde uitgevoerd in donker, elegant aluminium.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Raamvervanging
Land België
Regio Antwerpen
Plaats Boechout
Info over Partner
Finestra
Rubensstraat 20
2300 TURNHOUT
België
+3214425825
info@finestra.be
www.finestra.be
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: