Händlerlinks
Eengezinswoning in het Baskenland
FIN-Window Nova-line 77
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77

Eengezinswoning in het Baskenland

Vensterluiken en huisdeur als kleurrijke blikvangers.

Een huis dat kleur bekent! Zowel de huisdeur in aluminium als de luiken in gelakte kunststof zijn uitgevoerd in een fel verkeersrood. Deze opvallende kleur geeft het huis een rustieke stijl. De witte ramen zorgen daarentegen voor een balancerend effect dankzij het slanke kunststof raamwerk met kaderoverdekkende volledig glazen look. Zo worden traditioneel-rustiek en modern, intense en subtiele kleuren met elkaar verzoend.
Deze als ‘Passivhaus’ gecertificeerde woning is voorzien van pleisterwerk aan de binnenzijde en is uitgerust met luchtdichte voegen voor een betere isolatie en een ventilatiesysteem met warmteterugwinning. De driedubbele beglazing verhoogt de isolatie nog verder. In combinatie met de luiken houdt dit in de zomer de hitte buiten en de aangename koelte binnen. In de winter kan men genieten van het licht dat de ruimtes binnenstroomt en de natuurlijke warmte. Een perfecte, kleurrijke thuis in elk seizoen.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2023
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Baskenland
Plaats Hondarribia
Fotograaf ACV Multimedia
Info over Partner
Barandiaran
C/ SENPERE, 7
20200 BEASAIN. GUIPUZCOA
Spanje
943887972
info@barandiaran.eus
www.barandiaran.eus
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: