Händlerlinks
Eengezinswoning nabij Turnhout
FIN-Window Classic-line 77+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Classic-line 77+8

Eengezinswoning nabij Turnhout

Industriële loft-stijl met ramen en huisdeur van Finstral.

Nieuwbouw in klassieke stijl: met zijn opvallende bakstenen gevel troont dit statige huis majestueus te midden van het groen. De gitzwarte ramen met opgezette glaslatten in Classic-line raamdesign zorgen buiten voor een authentieke oudbouw-look en vormen een doorslaggevend element bij het creëren van de industriële loft-charme van het huis. Deze stijl wordt ook doorgetrokken naar de binnenzijde met het kunststof raamwerk in kleur Grijs gesatineerd van zowel de ramen als de grote hefschuifdeur. De huisdeur in elegant zwart met symmetrische rechthoekvormen en bovenlichten past perfect bij het industriële design van de roedenramen.
Voor een bijzonder authentieke look zijn de opgezette roeden van Finstral niet alleen langs buiten op de ruiten gelijmd, maar ook met afstandhouders binnen in het isolatieglas aangebracht. Zo zijn er geen lijmoppervlakken zichtbaar en lijkt het alsof de roeden het glas echt verdelen. Voor een modern huis in een industriële stijl.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land België
Regio Antwerpen
Plaats Turnhout
Info over Partner
Finestra
Rubensstraat 20
2300 TURNHOUT
België
+3214425825
info@finestra.be
www.finestra.be
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: