Händlerlinks
Pied-à-terre bij Valencia
FIN-Window Nova-line N 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line N 90+8

Pied-à-terre bij Valencia

FIN-Window, -Door en -Slide: bescherming en energie-efficiëntie.

De witte gevel van deze nieuwbouw wordt zachtjes onderbroken door het aluminium raamwerk in Antraciet metallic. Het slanke Nova-line raamdesign van de FIN-Window ramen verleent het gebouw zijn minimalistisch-moderne stijl. Van binnenuit omlijsten de grote glasoppervlakken van de hefschuifdeur en de ramen op discrete wijze het uitzicht.

De belangrijkste doelstellingen waren energie-efficiëntie, zonwering en inbraakbeveiliging. Ons drievoudig, zonwerend glas was hiervoor de beste keuze. Omdat het de warmteoverdracht met 30% vermindert in vergelijking met standaard glas, blijft de binnentemperatuur langer stabiel. De warmte-isolerende argongasvulling en de hoogwaardige glasafstandhouders zorgen voor een optimale isolatie. Een veilige woning wordt gegarandeerd door het paddenstoelnokbeslag, de P4A-beglazing en de vergrendelbare grepen van de ramen (weerstandsklasse RC 2), en de 5-puntsvergrendeling van de voordeur met 2 haakschoten, 2 penschoten, 1 vergrendeling met dagschoot.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2019-2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Valencia
Plaats Anna
Info over Partner
Fem Vidre
C. SAN VICENTE, 348
46017 VALENCIA
Spanje
963570718
femvidre@femvidre.com
www.femvidre.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: