Händlerlinks
Houten huis aan de Köriser See
FIN-72 Nova-line 72+8
Aluminium-Kunststof
FIN-72 Nova-line Aluminium-Kunststof

Houten huis aan de Köriser See

FIN-72 en FIN-Slide: ramen en deuren naar de natuur

De eengezinswoning aan de Körischer See maakt veel indruk: vijf kubussen, die samen een eenheid vormen. Die houten binnen- en buitenwanden zijn een architectonische enscenering van het omringende dennenbos - grote ramen in aluminium-kunststof creëren bovendien een verbinding tusse binnen en buiten. Deze symbiose tussen natuur en architectuur wordt ook op twee bereikt door de hefschuifdeuren, die de woning naar buiten openen. De uitzonderlijk vlakke dorpels onderstrepen de vloeiende overgang naar buiten.

Wie op zo'n plek bouwt, ontkomt er niet aan, dit duurzaam te doen. Energie-efficiëntie en het gebruik van hernieuwbare grondstoffen speelden een belangrijke rol. De slimme samenstelling van de Finstral-producten houdt rekening met beide aspecten: de kunststof kern dempt en isoleert uitstekend - tegelijkertijd kunnen alle materialen 100% gerecycleerd worden.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuwbouw-/Verbouwing
Planning Zeller & Moye
Land Duitsland
Regio Klein Köriser See, Berlijn
Plaats Groß Köris
Fotograaf Christoph Zeller, Cesar Bejar
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: