Händlerlinks
Eéngezinswoning in Berlijn
FIN-Project Slim-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Slim-line 78/88

Eéngezinswoning in Berlijn

Openheid creëert ruimte – FIN-Slide en FIN-Project creëren ruimte.

Meer oppervlakte dan vierkante meter? De kleine ééngezinswoning in Berlijn ziet er groter en breder uit dan ze is. Misschien omdat alles naar boven afstevent – de muren, de trappen, het dak. Een spits toelopende dakconstructie met twee grote dakkapellen zorgt voor veel licht en ruimte in huis. Het trappenhuis loopt centraal door alle verdiepingen en is veel meer dan een verbinding – het geeft actief vorm aan de kamers en straalt een royaal gebruik van de ruimte uit.

Ook de kamerindeling op de begane grond, die in verbinding staat met een enkele woonkamer met keuken, is royaal. De schuifdeuren in Step-line design bieden toegang tot de tuin en het achterliggende bos. Overal waar de gevel het toelaat, zorgen slanke Fin-Project-ramen in aluminium-aluminium en aluminium-kunststof-ramen voor de ideale lichtinval – en voor een optische vergroting van de ruimte. Het ooit smalle, kleine huis is licht, ruim en open!
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2018-2020
Maatregel Raamvervanging
Land Duitsland
Plaats Berlijn
Fotograaf Ludger Paffrath
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: