Händlerlinks
Hotel NH Milano Corso Buenos Aires
FIN-Project Slim-line 78/95
Aluminium-Hout
FIN-Project Slim-line 78/95

Hotel NH Milano Corso Buenos Aires

Ramen als schakel tussen traditioneel en modern.

Het doel bij de renovatie van het meerdelige gebouwencomplex waarin dit hotel gevestigd is, was om het historische karakter ervan te combineren met een eigentijdse herinterpretatie van de ruimte. Met de slanke profielen en hoekige contouren van de Slim-line designlijn fungeren de ramen als bemiddelaars tussen een traditionele en een moderne bouwstijl. Aan de woonzijde suggereren de vleugelkaders van donker massief hout gecombineerd met een aluminium frame een hedendaagse stijl die tegelijk een warme, huiselijke sfeer uitdraagt.
Vanuit functioneel oogpunt zorgde het gebruik van driedubbele beglazing voor een geluidsreductiewaarde van 42 dB, optimale isolatie en een lage lichtdoorlatendheid. FIN-Fix stond garant voor een probleemloze montage: de stelramen worden tijdens de natte bouwfase geplaatst en zijn reeds voorzien van alle details voor de aansluiting van verbredingen, geïsoleerde vensterbankaansluitingen en geleiderails voor de zonwering. Eens te meer zetten Finstral-ramen de norm voor de combinatie van functionaliteit en esthetiek in de moderne raambouw.
Meer over deze referentie
Gebouwtype Hotel/Gastronomie
Bouwjaar 2022
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Milaan
Plaats Corso Buenos Aires
Info over de studio
Finstral Project Point Milano
Corso Garibaldi, 117
20121 Milano
Italië

contract-service@finstral.com
finstral.com/milano-project-point
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: