Händlerlinks
Eengezinswoning in Thüringen
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning in Thüringen

Modern en eenvoudig design met FIN-Project en Nova-line.

Dit vrijstaande huis met geïntegreerd kantoor strekt zich uit over twee verdiepingen, die beide toegankelijk zijn vanop de begane grond dankzij het hellende terrein. De FIN-Project ramen, FIN-Vista raamwanden en FIN-Slide hefschuifdeuren zijn zowel aan de buiten- als aan de binnenkant afgewerkt met een antracietgrijze aluminium bekleding: de ideale keuze om de elegante, eenvoudige architectuur van het gebouw in de verf te zetten.

De royale glasoppervlakken van de raamwanden en hefschuifdeuren in het Nova-line ontwerp, gekenmerkt door de smalste raamprofielen op de markt, maken daglicht tot het centrale bestanddeel van het project. De kunststof in de kern van het frame en de met argongas gevulde ruimte tussen de ruiten garanderen eveneens een perfecte thermische isolatie. De aluminium toegangsdeur overtuigt aan de binnenzijde met een levendige keramische vulling. Hierdoor sluit ook de voordeur perfect aan bij de moderne, minimalistische architectuur van de woning.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2018
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Duitsland
Regio Thüringen
Plaats Mühlhausen
Fotograaf Tino Sieland
Info over Partner
Gebrüder Allendorf
Samuel-Schröter-Straße 12
99628 Buttstädt
Duitsland
036373 91155
info@gebr-allendorf.de
www.gebr-allendorf.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: