Händlerlinks
Collegio della Guastalla in Monza
FIN-Window Classic-line 77
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Classic-line 77

Collegio della Guastalla in Monza

Ramen als brug tussen verleden en heden.

De Villa Barbò Pallavicini in Monza, waar tegenwoordig het gerenommeerde Collegio della Guastalla is gehuisvest, dateert uit de vroege 19e eeuw en had nieuwe, dichte ramen nodig die de oorspronkelijke esthetiek konden behouden. Finstral leverde hiervoor de juiste producten: de witte ramen in kunststof zijn visueel nauwelijks te onderscheiden van de oude, witgeschilderde houten ramen. Maar op het gebied van thermische isolatie en dichtheid scoren ze aanzienlijk beter dankzij kunststof in de kern, geëxtrudeerde middenafdichtingen, gelaste hoeken en gelaagd veiligheidsglas.
Finstral maakte niet alleen indruk met zijn consequente modulariteit, esthetiek op maat, innovatieve functionaliteit en slimme montagemethoden. Ook de hoge mate van flexibiliteit en samenwerking die dit project vereiste, leverde een doorslaggevende bijdrage aan de succesvolle vervanging van de ramen. Zo is Finstral erin geslaagd van ramen bruggen te maken die verleden, heden en toekomst met elkaar verbinden.
Meer over deze referentie
Bouwjaar 2022
Maatregel Raamvervanging
Planning Architekt Giuseppe Maggi, Ingenieur Enrico Matteucci
Land Italië
Regio Lombardije
Plaats Monza
Info over de studio
Finstral Project Point Milano
Corso Garibaldi, 117
20121 Milano
Italië

contract-service@finstral.com
finstral.com/milano-project-point
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: