Händlerlinks
Vraag een professionele check aan.
Onze raamexperts komen bij u thuis.
Vraag een professionele check aan.
De Finstral professionele Check is altijd kosteloos en gegarandeerd vrijblijvend.
Na de raam-check adviseert onze vakman u graag verder. Hier leest u hoe het werkt:

1. Afspraak maken.Uw ramen bieden ruimte voor verbetering? Bel ons dan nu op en maak een afspraak voor een professionele check: Naar afspraak maken.

2. Hallo!Dingdong. Daar staat een Finstral-professional al bij u voor de deur - en luistert eerst goed naar u. Vertel ons wat u aan uw ramen stoort. Denkt u al langer over vervanging na?

3. Nu checkt de professional.Zijn uw ramen altijd nog dicht, stil, veilig en mooi? Onze professional controleert alle belangrijke functies.

4. Wij adviseren u.Voldoen uw ramen niet meer aan de moderne eisen? Dan moet u over vervanging nadenken. Maar welke nieuwe ramen zijn perfect voor u? Stap voor stap komen wij bij het antwoord op deze vraag. Aluminium of kunststof aan de buitenzijde? Warm hout aan de binnenzijde? Hoeveel zonwering heeft u nodig - en welke geluidsisolatie? En wat voor een kleur past bij de stijl van uw huis? Dit alles en veel meer ontdekken wij samen.

5. Een eerste plan.We starten met de concrete planning: Hoe functioneert vervanging? Hoe lang duurt de montage? En wat kost mij dat? Onze professional weet het antwoord. En na een grove inmeting kunnen wij u al een eerste prijsopgave geven.

6. Tot gauw!U heeft voorlopig geen vragen meer? Dan kunt u nog eens in alle rust over alles nadenken. Staat uw besluit vast, dan zorgen wij voor al de rest. Een belletje is genoeg.
„Ik kom ook graag nog een keertje langs!“Drie vragen aan Finstral vakman Manual Ramoser.

Waaraan herkent u een slecht raam?Dat halen wij er meestal meteen uit. Normaal gesproken is de vraag naar het bouwjaar al voldoende om te weten hoe dicht of veilig het raam is. Vaak heeft de klant al onze raam-check gedaan en weet hij waar het klemt, wankelt of tocht.

Waarom schuiven veel mensen een noodzakelijke vervanging voor zich uit?De meeste zijn bang voor een bouwplaats in hun woning. Deze zorg is echter ongegrond. Met de Finstral overzetmontage duurt een raamvervanging slechts twee uurtjes! Wij zijn dus veel sneller klaar dan men denkt.

Wat vindt u het leukste aspekt van uw job?Ik hou van het persoonlijke contact met de klant. Vanaf de eerste ontmoeting tot de montage moet hij zich goed verzorgd voelen en altijd een contactpersoon hebben. Dan kom ik graag nog een keer extra langs om te kijken of alles altijd goed is.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: