Händlerlinks
Nieuwe overzichtscatalogus voor alle Finstral-ramen en -glasgevels.
Nieuwe overzichtscatalogus voor alle Finstral-ramen en -glasgevels.
Anders, maar inspirerend.
Finstral presenteert het volledige assortiment voortaan in 300 pagina’s met fascinerend veel details. Op deze manier onderlijnt de nieuwe overzichtscatalogus de grootste troef van het Zuid-Tiroolse familiebedrijf: de consequent modulaire systemen die vrijwel alles met alles combineerbaar maken – elke functionele feature met elke esthetische optie.

Het eerste wat verrast is de omvang, want de nieuwe catalogus is aanzienlijk dikker dan de gebruikelijke productbrochures in de branche. Maar als je er doorheen bladert, merk je al snel dat er niet kwistig wordt omgesprongen met ruimte. Pagina voor pagina ontvouwt Finstral de rijkdom aan varianten van zijn productoplossingen. Van ramen en raamdeuren als draai-, schuif- of vouwelement tot grote glasgevels. Van uitvoeringen in kunststof, aluminium, hout en volledig in glas tot varianten met profielen in keramiek of metaal. De keuzevrijheid bij de vormgeving is enorm.

Focus op de voordelen voor de klant in vier dimensies: buiten, midden, binnen, rondom.
Om tussen alle mogelijke varianten het overzicht niet te verliezen, is de catalogus opgebouwd volgens hetzelfde principe als de “Finstral Planner”. Dit beproefde adviesconcept is niet gebaseerd op de technische kenmerken van de elementen, maar op de directe voordelen voor de klant: te beginnen bij de buitenzijde – de gevelzijde –, waar alles draait om vormgeving (materialen, kleuren/oppervlakken, stijlelementen) en bescherming (tegen inbraak, zon/hitte, insecten). Vervolgens focussen we op het midden – de kern van het raam –, waar de isolatie en bouwaansluiting centraal staan. En op de binnenzijde – de woonzijde –, waar het opnieuw gaat om de vormgeving (materialen, kleuren/oppervlakken, grepen) alsook om de bediening (openingsvarianten, bediencomfort, ventilatie). Tenslotte komen we uit bij alles ‘rondom’: de service rondom de ramen (advies, certificaten, klantenservice). Dit Planner-principe is van een verbluffende eenvoud en het mag geen verrassing heten dat Finstral het ook gebruikt als uitgangspunt voor de catalogus: het wordt tenslotte reeds succesvol toegepast op elk domein van het verkoopproces, van de opstelling in de showroom tot de online aanwezigheid en de structuur van de offertes.
Nieuwe overzichtscatalogus voor alle Finstral-ramen en -glasgevels.
Vrijwel alles is met alles combineerbaar: de volledige variantenrijkdom van het Finstral-assortiment in één overzichtscatalogus.
Bij Finstral zijn vrijwel alle combinaties mogelijk.
De grote omvang van de catalogus laat zich verklaren door de omvang van het Finstral-productassortiment. Al tientallen jaren neemt het Zuid-Tiroolse familiebedrijf alle productiefases zelf in handen. Alle profielen worden intern ontwikkeld en geëxtrudeerd. Ook de productie van het isolatieglas, het poedercoaten van het aluminium en de houtverwerking vinden plaats in onze eigen fabrieken. Deze premissen hebben Finstral in staat gesteld om systeemfamilies te ontwerpen die worden gekenmerkt door een unieke modulariteit: materialen, kleuren, oppervlakken, vormen, beslag en functies kunnen over de systeemgrenzen heen gecombineerd worden. Door alle elementtypes en materialen in één overzichtscatalogus voor te stellen, wordt deze bijzondere aandacht voor elk detail gepresenteerd op een bijzonder aantrekkelijke manier.

Het modulaire assortiment vergemakkelijkt de verkoop van toegevoegde waarde.
“Veeleisende klanten waarderen onze modulariteit. Maar het feit dat in het Finstral-assortiment vrijwel alles met alles te combineren is, vereenvoudigt bovenal ook het plannen van de elementen tijdens het verkoopgesprek,” legt Joachim Oberrauch van de Finstral-bedrijfsleiding uit. “Niets staat me nog in de weg om tijdens het adviesgesprek de toegevoegde waarde van alle functionele features en esthetische opties voor te stellen.”
U kunt de Finstral-catalogus voor ramen en glasgevels gratis bestellen op finstral.com/brochures of downloaden als pdf.
Nieuwe overzichtscatalogus voor alle Finstral-ramen en -glasgevels.
Het consequent modulaire assortiment vergemakkelijkt het plannen van de elementen tijdens het verkoopgesprek.
Nieuwe overzichtscatalogus voor alle Finstral-ramen en -glasgevels.
Bestel de nieuwe Finstral-catalogus voor ramen en glasgevels gratis op finstral.com/brochures.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: