Händlerlinks
Inbrekers breken meestal via het raam in.
Zo beschermt u ze effectief.
Inbrekers breken meestal via het raam in.
Het duurt slechts 10 seconden om een slecht beveiligd raam met een schroevendraaier open te wippen. Politiestatistieken tonen aan: Lukt het een inbreker niet om binnen twee tot vijf minuten binnen te komen, dan geeft hij op. 90 procent van alle inbraken kunnen door goed beveiligde ramen verhinderd worden. Voor raam- en deurfabrikanten is een hoge veiligheidsnorm daarom standaard uitrusting voor alle producten. Naast veiligheidsbeslag en massieve sluitdelen biedt de onderneming Finstral uit Zuid-Tirol nog een reeks opties aan voor de allerhoogste veiligheid.
Afsluitbare greep
Afsluitbare greep
Paddenstoelnokken
Paddenstoelnokken
Moderne veiligheidsnormen in Top-kwaliteit. Nieuwe ramen moeten over moderne veiligheidsvoorzieningen beschikken. Hiertoe behoren paddenstoelnokken en massieve sluitdelen. Ze verhinderen het razendsnel uitwippen van bouten uit het sluitdeel. In plaats daarvan haakt de aan de vleugel gemonteerde paddenstoelnok aan het sluitdeel vast en vergrendelt het raam. Twee tot vier van deze veiligheidsafdichtingen van gehard staal zijn bij Finstral standaard, en kunnen afhankelijk van het productsysteem ook rondom het frame gemonteerd worden. Finstral ramen scoren ook op het gebied van inbraakwering door twee voordelen in hun constructie. De profielen hebben altijd een middenafdichting, waardoor het sluitdeel over het algemeen moeilijker bereikbaar is. Bovendien verlijmt Finstral zijn isolatieglas altijd met de vleugelkaders, in plaats van zoals gebruikelijk op te klossen. Dit maakt het raam stijver en moeilijker te buigen.
Talrijke aanvullende opties voor maximale veiligheid.In het bijzonder voor gemakkelijk toegankelijke ramen, bijvoorbeeld op de begane grond, biedt Finstral aanvullende opties op het gebied van inbraakwering. Afsluitbare grepen blokkeren de hele vergrendelingsmechaniek en verhinderen zo het bewegen van sluitdelen. Met een verborgen boorbescherming van gehard staal kan het openboren van het handvat van buitenaf effectief verhinderd worden. Met eveneens verborgen magnetische sensoren kunnen huiseigenaren bovendien de openingstoestand van hun ramen controleren en aan hun alarmsysteem rapporteren. En wat als de ruit wordt ingeslagen? Hier biedt gelaagd veiligheidsglas zoals het door Finstral geproduceerde Multiprotect effectieve bescherming. Het bestaat uit twee door scheurbestendig folie met elkaar verlijmde ruiten. Wanneer men er met een hamer eegen slaat, splintert het weliswaar, maar breekt het niet.

Ook bij de huisdeur staat veiligheid altijd op de eerste plaats.Wie zijn tanden op Finstral ramen breekt, doet dat bij Finstral huisdeuren pas echt. Ook hier is de veiligheidsuitvoering reeds ongekend hoog in de standaarduitvoering. Beginnend met de stabiele raamconstructie, hoogwaardige slotcilinders en standaard in de ramen bevestigde haakschotenbeslag tot beveiligde scharnieren gaat Finstral voor hoge kwaliteit. Maar natuurlijk kan ook deze norm geheel naar wens uitgebreid worden, bijvoorbeeld met veiligheidssloten of magnetische sensoren.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: