Händlerlinks
Hout.
Hout.
Warm en gezellig.
Hout; Midden- en Oudhoogduits, eigenlijk = “Afgesneden”

Term voor het permanente weefsel van de stammen, takken en wortels van struikgewas, dat naar binnen wordt uitgestoten door het cambium. […]
Bron: Brockhaus.de

Alle mensen hebben wel een bijzondere band met hout, omdat het een authentiek en natuurlijk bouwmateriaal is. Finstral biedt ramen met massief eik - of vurenhout afgewerkt in 14 verschillende kleuren voor de woonzijde - waar hout bijzonder duurzaam en onderhoudsarm is, omdat het tegen weersinvloeden wordt beschermd. In de Finstral fabriek inOppeano (Verona) wordt het hout uit regionale bronnen - sparrenhout uit Zuid-Tirol, eikenhout uit Slovenië - geprofileerd, gesneden, met wateroplosbare en daardoor onderhoudsvriendelijke lakken behandeld en ten slotte tot een raam geassembleerd. Of het nu hard of zacht hout is - omdat de functionele raamkern altijd uit hard PVC bestaat, heeft Finstral minder hout nodig dan andere fabrikanten, om het esthetische effect van een compleet houten raam te bereiken. En het levert bovendien een bijdrage aan duurzaamheid.
Hout.
Hout.
Hout.
Hout.
Hout.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
Framing Light.
Framing Light.
Nadenken over helderheid en helder denken: wie bouwt, moet beide kunnen. Acht vragen aan architecten uit heel Europa.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Denken op lange termijn en spaarzaam omspringen met hulpbronnen maakt voor een familiebedrijf als Finstral deel uit van de bedrijfscultuur.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: