Händlerlinks
Aluminium.
Aluminium.
Edel en duurzaam.
Aluminium; naar Latijnse alumen = “Alaun” (volgens zijn natuurlijke verschijning in aluinaarde)

Chemisch element uit de derde hoofdgroep van het periodiek systeem, zilverwit licht metaal. Met een dichtheid van rd. 2,7 g/cm³ is aluminium bijna twee derde lichter dan ijzer. […]
Bron: Brockhaus.de

Finstral gebruikt al meer dan dertig jaar lang aluminium als materiaal voor de buiten- en binnenzijde van ramen. Het lichte metaal is weerbestendig, onderhoudsarm, duurzaam en biedt daarbij de grootst mogelijke keuze aan oppervlakken en kleuren: u kunt kiezen uit verschillende houtdecor-kleuren en alle 230 RAL-kleuren. En omdat aluminium vormvast is tot 500 graden Celsius, zijn ook donkere kleuren aan de buitenzijde geen probleem. Dankzij de nieuwe moffelinstalatie in Borgo Valsugana bij Trentino kan Finstral nog beter aan de klantenwens voldoen. Hier kan dagelijks twaalf kilometer profiel gepoedercoat worden - zeer energiezuinig en in de hoogste, volgens Qualicoat Seaside gecertificeerde kwaliteit.
Aluminium.
Aluminium.
Aluminium.
Aluminium.
Aluminium.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
Framing Light.
Framing Light.
Nadenken over helderheid en helder denken: wie bouwt, moet beide kunnen. Acht vragen aan architecten uit heel Europa.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Tegen 2030 is Finstral CO<sub>2</sub>-neutraal.
Denken op lange termijn en spaarzaam omspringen met hulpbronnen maakt voor een familiebedrijf als Finstral deel uit van de bedrijfscultuur.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: