Händlerlinks
Raamvervanging in Erfurt
FIN-Window Nova-line 77
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77

Raamvervanging in Erfurt

Efficiënte en minimaal invasieve inschuifmontage.

Drie gebouwen van drie verdiepingen, goed voor een totaal van 144 gezinswoningen. Bouwjaar 1972. De laatste raamvervanging was twintig jaar geleden, en nu moesten de verouderde ramen een tweede keer gerenoveerd worden. Geen lawaai, geen vuil, geen steigers - voor de eigenaar was het efficiënte proces het doorslaggevende argument voor de inschuifmontage van Finstral. En het resultaat spreekt voor zich: in slechts drie maanden tijd hebben zes monteurs in totaal 1.359 ramen vervangen. Dat is vier tot zes keer sneller dan wanneer ramen op de normale manier vervangen worden.
Optisch zijn de nieuwe kunststof ramen nauwelijks te onderscheiden van de oude. Functioneel gezien zijn er merkbare voordelen: het driedubbele isolatieglas verbetert de isolatiewaarde van de woning aanzienlijk: van 3,0 W/m²K naar 0,6. Moderne raamsponningventilatoren zorgen voor een constante luchtverversing. De ramen aan de zuidkant hebben bovendien beglazing met lichte zonwering, zodat de binnenruimtes in de zomer niet meer zo snel opwarmen. En uiteraard zijn alle ramen uitgerust met kwaliteitsvolle veiligheidsgrendels, zodat inbrekers veel minder snel binnen raken.
Meer over deze referentie
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2021
Maatregel Raamvervanging
Land Duitsland
Regio Thüringen
Plaats Erfurt
Fotograaf Erik Mosoni
Info over Partner
Gebrüder Allendorf
Samuel-Schröter-Straße 12
99628 Buttstädt
Duitsland
+493637391155
info@gebr-allendorf.de
www.gebr-allendorf.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: