Händlerlinks
Nieuwbouw nabij Como
FIN-Project Nova-line Plus 78/95
Aluminium-Hout
FIN-Project Nova-line Plus Aluminium-Hout

Nieuwbouw nabij Como

Ramen, raamwanden en hefschuifdeuren in aluminium-hout.

Ytong, hout en glas: de klant trakteerde zichzelf op deze triade van materialen in diens elegante nieuwbouw in de buurt van Como. Hiermee vervagen de grenzen tussen natuur en gebouw. De grote glazen oppervlakken trekken de ruimtes open naar buiten toe en zouden bijna onopgemerkt blijven als ze niet werden onderbroken door slanke profielen van licht eikenhout aan de binnenkant en donker aluminium aan de buitenkant.

De villa werd gebouwd volgens de hoogste energie-efficiëntienormen: verwarming zonder gas, energievoorziening via zonnepanelen en zonnecollectoren en – perfect geïsoleerde ramen. De kunststof in de kern en de sterk thermisch geïsoleerde afstandhouders zorgen voor een optimale isolatie – en energie- en kostenefficiëntie. De grote glazen oppervlakken en de bijzonder smalle Nova-line profielvorm van de FIN-Slide hefschuifdeuren zorgen voor in licht badende ruimtes, dankzij de maximale lichtinval. Dankzij het drievoudig isolatieglas Max-Valor blijft de natuurlijk gewonnen warmte in de winter binnen en blijft de hitte in de zomer buiten.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Planning Marco Porro
Land Italië
Regio Lombardije
Plaats Carimate
Fotograaf Nicoletta Colomban
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: