Händlerlinks
Nieuw wooncomplex nabij Stuttgart
FIN-Window Nova-line 90
Kunststof-Kunststof
FIN-Window Nova-line 90

Nieuw wooncomplex nabij Stuttgart

Een gebouw met hoeken en kanten.

Aan de zuidoostkant toont de constructie zich als een doorsnee wooncomplex: lineair gestructureerd, feilloos geïntegreerd in de omgeving. Aan de noordwestkant daarentegen maakt de architectuur indruk met gedurfde vormen. De kriskras uitstekende hoekige terrassen geven het gebouw zijn kenmerkende, eigenwijze karakter.

De ramen en hefschuifdeuren in wit gesatineerde kunststof aan weerszijden zorgen voor een uniforme uitstraling aan de gevel en in de leefruimtes. De verfijnde kunststof oppervlakken zijn van hoge kwaliteit en gemakkelijk schoon te maken: omdat de microporiën tijdens het fabricageproces verdicht worden, kan er geen stof neerslaan. De ingang van elke flat werd voorzien van een huisdeur in donkergrijs aluminium. Door gebruik te maken van het stelraamprincipe kon de plaatsing van het eigenlijke deurkader en de nieuwe deur plaatsvinden nadat de ruwe bouwwerkzaamheden waren voltooid – zonder vuil en zonder schade.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2019
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Duitsland
Regio Baden-Württemberg
Plaats Obersontheim
Fotograaf Andreas Haug
Info over Partner
Winter Fenster & Haustüren
Karl-Stirner-Str. 66
73494 Rosenberg
Duitsland
+491751757676
info@fenster-winter.de
www.fenster-winter.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: