Händlerlinks
Meergezinswoning in Renens
FIN-Window Nova-line N 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line N 90+8

Meergezinswoning in Renens

Beton in zicht! Door het raam FIN-Window

Het appartementengebouw in Renens, in Zwitserland, is slank, maar hoog, ruw en tegelijkertijd zo perfect gevormd dat het genomineerd was voor de “le prix suisse d’architecture” prijs. Een krachtige architectonische taal! Hier wisselen balkon en beton, trappen en glas elkaar af - het materiaal wordt een object en omgekeerd, alles vloeit vloeiend in elkaar over en versmelt tot een krachtig gebouw.

De gevel van ruw beton en de ramen FIN-Window in Nova-line design met het raam overdekkende glas creëren een karaktervol geheel. De ramen zijn aan de buitenzijde van aluminium: de schitterende staal-look in geanodiseerd titanio vormt een interessant contrast met de gevelkleur. De ramen zijn niet alleen esthetisch, maar ook functioneel een echte blikvanger: ze konden volledig voldoen aan de eisen  voor warmte- en geluidsisolatie. Typisch Finstral-ramen!
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2018
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Land Zwitserland
Regio Romandië
Plaats Renens
Fotograaf M. Frenzel
Info over Partner
B.T.A.
Route d`Aproz 6a
1950 Sion
Zwitserland
+41273236700
info@btasion.ch
www.btasion.ch
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: