Händlerlinks
Huis in de bergen van de Vercors.
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Huis in de bergen van de Vercors.

FIN-Project in een afgelegen refuge te midden van de natuur.

Een verlaten, vervallen berghut in de zuidoostelijke Franse bergen, tijdens de Tweede Wereldoorlog een ontmoetingsplaats voor leden van het verzet, werd omgetoverd tot een modern toevluchtsoord met tal van verwijzingen naar de traditionele architectuur van de regio: houten gevel, stenen muur, schuin dak. De architecten wonnen voor deze realisatie de “Prix Régional de la Construction en Bois 2023”.
Het project moest zo duurzaam en grondstofbesparend mogelijk zijn. Voor een maximale energie-efficiëntie waren goed isolerende ramen belangrijk. Dankzij het uiterst slanke Nova-line profieldesign komt veel licht en natuurlijke warmte de ruimtes binnen. De kern in kunststof, de gecoëxtrudeerde middendichtingen en de stevig met het vleugelprofiel verbonden aanslagdichtingen met lucht- en vochtdichte gelaste hoeken houden in de winter de warmte binnen. Voor een gezellige modelrefuge met een laag energieverbruik – het hele jaar door.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2021
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Frankrijk
Regio Vercors
Plaats La-chapelle-en-Vercors
Info over Partner
Etablissements Valéro
LES GOUTTES - LES VERNAILLES
69830 SAINT GEORGES DE RENEINS
Frankrijk
04 74 62 26 47
accueil@valerosarl.fr
www.valerosarl.fr
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: