Händlerlinks
Eengezinswoning in Keulen
FIN-Project Nova-line Twin 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Twin Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning in Keulen

FIN-Project, -Slide en -Door voor een warm, modern huis.

De antracietgrijze aluminium ramen vormen een vloeiende overgang naar de grijs gewalste gevel van deze moderne eengezinswoning. Voor de Finstral-huisdeur in gelijkliggende optiek kozen de opdrachtgevers ook aluminium als buiten- en binnenmateriaal. Daardoor ontstaat een interessant contrast met het hout gewalste entreegebied. De hefschuifdeuren en ramen in de smalle Nova-line uitvoering met verdekt liggende ramen zorgen voor een maximale lichtinval en een prachtige volledig glazen look.
Het huis is niet alleen esthetisch harmonieus, maar ook functioneel efficiënt. Het driedubbel isolatieglas Max-Valor bereikt de beste warmte-isolatiewaarden dankzij sterk isolerende glasafstandhouders en argon gas in de tussenruimtes - en dat met het minste verlies aan helderheid. De jaloezie in de ruimte tussen de ruiten, afgeschermd van wind en regen, biedt niet alleen effectieve bescherming tegen zon en inkijk: de combi-vleugelstructuur verhoogt bovendien de warmte- en geluidsisolatie.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2016
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Duitsland
Regio Noordrijn-Westfalen
Plaats Keulen
Fotograaf Thorsten Kern
Info over Partner
TEAM SCHREINERMEISTER Wehberg
Heerstraße 15a
58540 Meinerzhagen
Duitsland
02354 9449990
info@team-schreinermeister.com
www.team-schreinermeister.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: