Händlerlinks
Eengezinswoning in Gelderland
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Eengezinswoning in Gelderland

FIN-Project en FIN-Door: fijne esthetiek voor energetische renovatie.

De eengezinswoning uit 1973, vereiste een esthetische opfrisbeurt en een efficiënter energiebeheer. Daarom hadden perfect isolerende moderne  prioriteit bij de renovatie. Met het plaatsen van grote aluminium-ramen in Nova-line design evenals een huisdeur in opvallend rood kreeg de woning een eigentijdse uitstraling. Het beste voorbeeld hiervan? De wanden van de woonkamer, geheel beglaasd met FIN-Project ramen, die de ruimte naar de tuin openen en zo voor een maximale lichtinval zorgen.
Finstral-ramen kunnen individueel ontworpen worden. Kleuren en materialen kunnen naar wens gecombineerd worden - alleen de kern blijft altijd van kunststof en garandeert zo een perfecte isolatie. Bij deze renovatie is een keuze gemaakt voor aluminium in het donkere antracietgrijs. Het materiaal is niet alleen esthetisch indrukwekkend - het is ook optimaal bestand tegen weersinvloeden en hitte en is bovendien zeer onderhoudsarm, omdat het vuilafstotend is.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Maatregel Raamvervanging
Land Nederland
Regio Gelderland
Info over de studio
Finstral Studio Apeldoorn
Tweelingenlaan 68
7324 BN Apeldoorn
Nederland
085 0716900
apeldoorn@finstral.com
finstral.com/apeldoorn
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: