Händlerlinks
De havengalerijen van Leer
FIN-Window Nova-line C 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line C 90+8

De havengalerijen van Leer

De beste uitzichten met de FIN-Windows!

Halfrond en uitgestrekt, dan een hoekige hoekonderbreking: aan de oude Handelshaven van Leer werd een 26 meter hoog gebouw in de vorm van een ellips gebouwd, dat werken en wonen op het water op een luxueuze en innovatieve manier met elkaar verbindt. Het gebouw bevat 19 woningen en twee Penthouse-units direct aan het water en biedt een vrij uitzicht op de rivier de Leda en op de oude binnenstad van Leer.
Veel uitzichten, om precies te zijn! Want de havengalerijen bevatten veel ramen! De FIN-Window- ramen presenteren zich allemaal in het Nova-line-design met raamoverdekkend glas en onderstrepen de heldere, moderne architectuurtaal. Tot op de dag van vandaag is de frameloze raamvleugel de smalste vleugel in zijn categorie in de hele branche! Voor de binnenzijde van de ramen werd kunststof gekozen, voor de buitenzijde antraciet aluminium, dat samen met de witte gevel een mooie mozaïek-look vormt.
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2015
Maatregel Nieuw-/Verbouwing
Land Duitsland
Regio Nord
Plaats Leer
Fotograaf a|w|sobott
Info over Partner
Büter Bauelemente
Katharinenstraße 2
48529 Nordhorn
Duitsland
05921 83 55 0
info@bueterbauelemente.de
www.bueterbauelemente.de
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: