Händlerlinks
Nieuwe Raad van Bestuur: Finstral focust op continuïteit.
Joachim Oberrauch nieuwe president, Luis en Florian Oberrauch vice-presidenten.
Nieuwe Raad van Bestuur: Finstral focust op continuïteit.
Finstral AG, een van de toonaangevende raamfabrikanten in Europa, geeft met de nieuwe verkiezing van de Raad van Bestuur een duidelijk signaal over continuïteit in het management. Daarmee zet het Zuid-Tiroolse familiebedrijf weer een belangrijke stap in de generatiewisseling.

Tijdens de jaarlijkse algemene vergadering van de Raad van Bestuur op 17 juni 2020 werd unaniem gekozen voor de volgende nieuwe samenstelling: nieuwe president van de Raad van Bestuur wordt Joachim Oberrauch, zoon van Finstral-oprichter Hans Oberrauch. Vice-president blijft Luis Oberrauch, broer van de oprichter. Nieuw in deze functie is zijn zoon Florian Oberrauch. Oprichter Hans Oberrauch en zijn dochter Verena Oberrauch zijn lid van de Raad van Bestuur.

“Dat is een belangrijke stap voor de generatiewisseling bij Finstral. Onze kinderen hebben het mij en Luis makkelijk gemaakt, om hen deze verantwoordelijkheid over te dragen. Zij bewijzen immers al vele jaren, dat onze onderneming bij hen in goede handen is”, zegt de uittredende president van de Raad van Bestuur en oprichter van Finstral Hans Oberrauch.

“In deze vorm is het voor mij mogelijk om het nieuwe management een bepaalde tijd te blijven begeleiden en op een ondersteunende manier samen te werken”, vult Luis Oberrauch, vice-resident van Finstral aan.

“Ook in de tweede generatie blijft Finstral een echt familiebedrijf. Wij nemen deze nieuwe rol graag over en zullen met grote toewijding Finstral net zo dynamisch en duurzaam blijven ontwikkelen zoals onze vaders, Hans en Luis, dit sinds de oprichting van het bedrijf hebben gedaan”, vertellen Verena, Florian en Joachim Oberrauch over het besluit.
Nieuwe Raad van Bestuur: Finstral focust op continuïteit.
De Raad van Bestuur van Finstral: Hans Oberrauch, Luis Oberrauch, Joachim Oberrauch, Florian Oberrauch en Verena Oberrauch.
Nieuwe Raad van Bestuur: Finstral focust op continuïteit.
De nieuwe president Joachim Oberrauch (in het midden) Met de twee vice-presidenten Luis Oberrauch (links) En Florian Oberrauch (rechts).
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: