Händlerlinks
Kunststof.
Kunststof.
Mooi en onderhoudsvriendelijk.
Kunststoffen, Plastic, Polymeermateriaal; Oud-Grieks plastikos = “voor het vormen”

Materialen die uit synthetisch gefabriceerd polymeer bestaan of (natuurlijk) polymeer bevatten geproduceerd door de omzetting van natuurlijke stoffen […]
Bron: Brockhaus.de

Kunststof is gewoonweg het Finstral materiaal. Al vijftig jaar lang bevindt zich hard PVC in de kern van alle Finstral ramen: omdat het perfect isoleert, goed lasbaar is en zo voor optimale dichtheid zorgt, bijzonder duurzaam is en 100 procent recycleerbaar is. Aan de buitenzijde overtuigt PVC door weerbestendigheid, aan de woonzijde biedt het een onderhoudsarme behandeling - en aan beide zijden veel vormgevingsmogelijkheden. Bijzonder zijn de houtstructuur en gesatineerde oppervlakken, die alleen Finstral zo biedt: in plaats van folie te plakken, worden de texturen direct in het materiaal gewalst. Dat hardt en dicht het oppervlak en maakt het onderhoudsvriendelijker. Van het mengen van het PVC-granulaat, de extrusie van de altijd door en door gekleurde kunststofprofielen tot aan oppervlaktebewerking - Finstral geeft geen enkele stap uit handen en kan daardoor altijd een gelijkblijvende kwaliteit garanderen.
Kunststof.
Kunststof.
Kunststof.
Kunststof.
Nog niet genoeg?
Meer interessante dingen om te lezen vindt u hier.
Eén hotel spreekt twee talen.
Eén hotel spreekt twee talen.
Het NH Milano Corso Buenos Aires in het Alcor-gebouwencomplex combineert historiciteit met moderniteit.
Ode aan de normaliteit.
Ode aan de normaliteit.
Al jaren weet het Belgische architectuurwereldje te bekoren met poëtische gebouwen voor het dagelijkse leven. Toeval of houding?
 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: