Händlerlinks
Wooncomplex Manzoni Garden in Meran
FIN-Window Nova-line N 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line N 90+8

Wooncomplex Manzoni Garden in Meran

FIN-Window: Energie-efficiëntie verenigt met esthetiek.

Een prachtig sieraad: het hoogwaardige wooncomplex Manzoni Garden met zijn drie gebouwen past harmonieus in de stedelijke omgeving. De royale raampartijen, de aan de buitenzijde met glasoverdekkende ramen en de raamdeuren met borstweringsglas laten veel licht in de woonruimtes binnen. De entree en het trappenhuis zien er dankzij de volledige beglazing licht en aantrekkelijk uit.
Het wooncomplex met 65 droomappartementen werd als een klasse A klimaathuis gebouwd. Het raamsysteem FIN-Window was hiervoor de ideale keuze. Dankzij de hoge bouwdiepte die royale luchtkamers toelaat, en de fabricage van hoogwaardig kunststof biedt het raamsysteem FIN-Window 90 de beste isolatiewaarden van de branche. Ook het glas draagt door de Argongas-vulling in de spouw van het glas en door hoekgelaste warmte-isolerende glasafstandhouders bij aan deze maximale waarden. Manzoni-Garden maakt dus niet alleen mooi, maar ook energie-efficiënt wonen mogelijk!
Gebouwtype Meervoudige woning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Südtirol
Plaats Meran
Fotograaf Hannes Meraner
Info over de studio
Finstral Studio Meran
Pfarrgasse 2
39012 Meran
Italië
+39 0473 066201
meran@finstral.com
finstral.com/meran
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: