Händlerlinks
Vrijstaand huis aan het Lago Maggiore
FIN-Window Nova-line N 90+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line N 90+8

Vrijstaand huis aan het Lago Maggiore

FIN-Room en FIN-Slide: succesvolle verbouwing aan het meer.

De gele gevel van het gebouw wordt discreet onderbroken door de glazen oppervlakken van de veranda. Door deze ingreep wordt niet enkel de leefruimte vergroot. De bijbehorende lichtkoepels in het slanke Nova-line design en de FIN-Slide hefschuifdeur zorgen ook voor een maximale lichtinval. Het antiekwitte kunststof oppervlak aan de binnenzijde vormt een zachte omlijsting voor het unieke uitzicht op het Lago Maggiore. De glazen voordeur schept een vloeiende overgang tussen buiten en binnen. Aan de buitenzijde werd voor het raamwerk gekozen voor aluminium in sablé antraciet. Dit resistente materiaal is weer- en hittebestendig.

Het driedubbele Max-Valor glas zorgt voor een optimale isolatie, en dat bijna zonder het anders onvermijdelijke verlies aan helderheid. Het Bodysafe veiligheidsglas dat erin verwerkt zit, is bovendien slagvast en beschermt tegen hagel, hittebreuk en verwondingen: als het breekt, ontstaan er immers kleine, stompe stukjes in plaats van scherpe splinters.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2019
Maatregel Raamvervanging
Planning Luca Ragazzoni
Land Italië
Regio Piëmont
Plaats Cannobio
Info over Partner
Bianconi Serramenti
Via Madonna delle Grazie, 184
28822 Cannobio
Italië
+39032371467
info@abser.it
www.abser.it
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: