Händlerlinks
Villa Scissure Sea Suite in Gaeta
FIN-72 Nova-line 72
Kunststof-Kunststof
FIN-72 Nova-line Kunststof-Kunststof

Villa Scissure Sea Suite in Gaeta

Een episch vakantiehuis met FIN-Slide, FIN-Vista en FIN-72.

Een villa – twee gezichten: een strikte precieze stijl richting zee met geometrische, hoekige vormen - en een zachte, speelse architectuur en concaaf-convexe rondingen die aan zeilen doen denken. In het midden staat een cipresboom, die een mast voorstelt waaraan Odysseus zich volgens het epos zou hebben vastgebonden om zich tegen de sirenen te beschermen.
De villa past esthetisch-harmonieus en praktisch-efficiënt in zijn natuurlijke omgeving. De schuifdeuren FIN-Slide en de raamwanden FIN-Vista in combinatie met glasoverdekkende ramen aan de buitenzijde garanderen niet alleen een grandioos uitzicht, maar ook een maximale lichtinval. De aluminium en kunststof oppervlakten– beiden in wit gesatineerde uitvoering – zijn onderhoudsarm en zijn bovendien bestand tegen zon, hitte, wind en regen. De hoge dichtheid van de raamprofielen en de kunststof in de kern zorgen altijd voor een optimale isolatie, uitstekende isolatiewaarden en reduceren het energieverbruik.
Gebouwtype Hotel/Gastronomie
Bouwjaar 2019
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Italië
Regio Lazio
Plaats Gaeta
Info over Partner
Studio Pi
Via Torre Bianca, 29
81031 Aversa
Italië
+390815020093
info@studiopi.it
www.studiopi.it
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: