Händlerlinks
Villa in Turnhout
FIN-Project Nova-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Nova-line Aluminium-Aluminium

Villa in Turnhout

Slank design en perfecte isolatie met Finstral.

Voor hun elegante nieuwbouw wensten de klanten slanke ramen en hefschuifdeuren die veel licht zouden binnenlaten en esthetisch bij het gebouw pasten. En zo groot dat je het gevoel hebt dat je buiten zit. Tegelijkertijd moesten de elementen goed isoleren.
De beste keuze hiervoor: ramen, glasgevels en hefschuifdeuren in de superslanke designs Nova-line en Step-line en aluminium bekleding in diepzwart mat. De grote glasoppervlakken fleuren de donkere gevel speels op. Tegelijkertijd zorgen ze voor een maximale lichtinval en een prachtig zicht naar buiten toe. De ramen combineren de uitstekende eigenschappen van aluminium en kunststof: dit laatste materiaal bevindt zich in de kern van de profielen en zorgt voor een optimale isolatie. En aluminium is vormvast, blijvend weerbestendig en verkleurt niet. Voor een beschutte en elegante thuis op elk moment van het jaar.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2017
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land België
Regio Antwerpen
Plaats Turnhout
Info over Partner
Finestra
Rubensstraat 20
2300 TURNHOUT
België
+3214425825
info@finestra.be
www.finestra.be
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: