Händlerlinks
Showroom in Delft
FIN-Project Ferro-line 78/88
Aluminium-Aluminium
FIN-Project Ferro-line Aluminium-Aluminium

Showroom in Delft

Industrieloft-stijl met Ferro-line.

Midden op het industrieterrein in Delft, Nederland, opende de firma GDS Keramiek in 2019 een ruime showroom. Het gebouw werd bij de renovatie onder leiding van de architect Edwin Smit compleet herbouwd. Het resultaat: een lichte showroom van meer dan 750 m², wiens industrieloft-stijl aan de gebouwen in Birmingham rond 1920 doet denken. Tegelijkertijd vertegenwoordigt de gevel het belangrijkste product uit het assortiment van de onderneming: steen.

Geen raam-design zou hier beter passen dan FIN-Project! De opvallend schuine buitencontouren van de Ferro-line ramen en de slanke optiek van de FIN-Vista raamwanden komen door het aluminium materiaal en de sablé-kleuren bijzonder goed tot uiting. De smalle aanzichtbreedtes aan de gevelzijde zijn in harmonie met het grote oppervlak van het gebouw en laten veel licht binnen. De glazen toegangsdeur met het aluminium frame aan de buiten- en binnenkant past perfect in de filigrane staallook.
Gebouwtype Branche
Bouwjaar 2019
Maatregel Raamvervanging
Land Nederland
Regio Zuid holland
Plaats Delft
Info over de studio
Finstral Studio Apeldoorn
Tweelingenlaan 68
7324 BN Apeldoorn
Nederland
085 0716900
apeldoorn@finstral.com
finstral.com/apeldoorn
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: