Händlerlinks
Passiefhuis in Valencia
FIN-Window Nova-line 77+8
Aluminium-Kunststof
FIN-Window Nova-line 77+8

Passiefhuis in Valencia

FIN-Window, FIN-Door en FIN-Slide: energie-efficiënt en veilig.

De horizontaal gelegde lichtbruine gevelbakstenen worden op subtiele wijze onderbroken door de verticale lijnen van de antracietgrijze ramen. Aan de binnenzijde zorgt het wit gesatineerde raamwerk voor een vloeiende overgang naar de lichte muren. Door toepassing van de Nova-line vleugel met zijn smalle profielen en maximaal glasoppervlak is voldaan aan de eis van een minimalistische uitstraling.

Daarnaast is bij dit gecertificeerde passiefhuis gezorgd voor optimale energiebesparing en bescherming tegen de zon: in de slaapkamers zijn de FIN-Window ramen met Twin-combivleugel individueel te regelen wat betreft de zonwering. De kunststof in de kern zorgt voor optimale warmte-isolatie, het drievoudige isolatieglas Sun-Block 3 schermt op zeer warme dagen de warmte goed af en zorgt binnen voor stabiele temperaturen. Wat betreft inbraakbeveiliging voldoen de ramen dankzij het paddenstoelnok-beslag, vergrendelbare grepen en P4A-beglazing aan de criteria voor weerstandsklasse RC2. Een stijlvolle deur geeft toegang tot het huis.
Gebouwtype Eengezinswoning
Bouwjaar 2020
Maatregel Nieuw-/ Verbouwing
Land Spanje
Regio Valencia
Plaats Valencia
Fotograaf Jose Ramon Polo
Info over Partner
Fem Vidre
C. SAN VICENTE, 348
46017 VALENCIA
Spanje
963570718
femvidre@femvidre.com
www.femvidre.com
Toegepaste producten
Uw - Warmteoverdrachtscoëfficient van het raamelementRw - Geluidsisolerende eigenschappen van een raamnpd - no performance determined (geen prestatie vastgesteld)
Productbladen en verdere informatie op
Dit project bevalt u

Neem contact met ons op!

 
PageConfig.OriginalHttpReferrer: -
PageConfig.OriginalQueryString: